De Mihai Toma,

 

Un calendar cu fete frumoase, pe deasupra şi debrăcate, face reţetă întotdeauna. Clubul de lângă Modena a aruncat mănuşa. “Este dreptul nostru de a ne da importanţa pe care o merităm”, explică Cecilia Malavasi, căpitanul echipei “caracatiţelor”.

Din banii obţinuţi, cumpără o ambulanţă

Andra a dezvăluit care a fost, practic, scopul pentru care s-au dezbrăcat: “Spitalul din Cavezzo avea nevoie de o ambulanţă. La asta vor fi folosiţi banii care s-au strâns, în jur de 5.000 de euro”, spune, mândră, extrema- pivot din România, declarată cea mai bună din zona Nord a ligii. Calendarul cu fetele de la Acetum a apărut la începutul anului, într-un tiraj limitat, de 500 de copii, la preţul de 10 euro bucata. Managerul clubului, Giancarlo Tampellini, a dezvăluit că acţiunea a fost un succes: “Ne-am gândit iniţial la 500 de exemplare, dar, în mai puţin de o săptămână, le-am vândut pe toate”.

Fetele de la Viareggio, şi mai curajoase

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Cavezzo a stârnit concurenţa. Fetele de la Viareggio, un club toscan din liga a treia feminină din Italia, au lansat şi ele un calendar sexy, considerat chiar mai curajos decât cel al “adversarelor” lor. Calendarul toscanelor costă 12 euro şi primul tiraj s-a epuizat, de asemenea.

3889-121210-11.jpg

 La 15 ani în prima ligă

Andra Mandache e una dintre titularele obişnuite ale naţionalei feminine, care a reuşit săptămâna trecută să se menţină în liga a doua valorică a baschetului continental. Până la Cavezzo, jucătoarea de 28 de ani a mai trecut pe la ICIM Arad (1996-2002), Spezia (Italia – A1, 2002- 2003), Szeged (Ungaria – D1, 2003- 2004), Extrugasa (Spania, 2004-2005), Calais (Franţa, 2005), Clermont (Franţa, 2005-2006) şi Târgovişte (2006- 2007).

Andra, care a debutat la o vârstă precoce în prima ligă din România, la doar 15 ani, provine dintr-o familie unde sportul este o religie. Tatăl ei a fost un excelent jucător de baschet şi antrenează naţionala. Mama ei este fostă jucătoare de handbal, iar fratele ei, Andrei Rareş, este baschetbalist.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri