MENIU CAUTĂ
25 Sep. 2018 14:18 , de Daniel Conţescu

De ce s-a despărțit Andrei Pavel de Simona Halep. ”A fost un angajament pe un an”. Fotografii cu noua iubită a ”Cneazului”

Distribuie

”Cneazul”, 44 de ani, este acum antrenorul lui Marius Copil, cu care a început să lucreze când a pus punct colaborării cu liderul WTA.

”Am rămas prieten cu Simona. A fost un angajament pe un an. Am fost antrenor secund. L-am înlocuit pe Darren Cahill, când nu putea veni în circuit”, a afirmat, ieri, Pavel, fără să dea detaliile despre ruptură.

Actualul elev al lui Pavel, Marius Copil, 27 de ani, ocupă locul 88 mondial. 

Pavel a avut-o alături, ieri, pe noua lui iubită. Divorțat, fostul număr 13 mondial, după ce a ieșit din relația și cu fosta jucătoare austriacă Tamira Taszek, s-a aruncat în brațele Adrianei Vârbanciu.

Tamira a acceptat destul de greu despărțirea de Pavel, pentru că nici el, nici Adriana nu se mai află pe lista urmăritorilor Tamirei de pe Instagram, așa cum nici ea nu îi mai urmărește pe ei. 

În vârstă de aproape 37 de ani – îi va împlini la 8 noiembrie – Adriana Vârbanciu este o fostă jucătoare de tenis, retrasă din activitate în 2001. Acum este cunoscută ca o foarte bună antrenoare de copii, cu care se poartă ca o mamă, dar este foarte apreciată și de jucătorii și jucătoarele de tenis care se pregătesc la Stejarii, acolo unde conduce departamentul de tenis.

Andrei Pavel a fost căsătorit aproape 20 de ani cu Simone, o nemțoaică cu 8 ani mai mare decât el. Cei doi au împreună doi copii, Caroline (19 ani) și Marius (16 ani). Chiar dacă s-a despărțit de fosta nevastă, Andrei a rămas în relații foarte bune atât cu ea, cât și cu copiii. 

 

LIVE | Simona Halep – Dominika Cibulkova, în turul II al turneului de la Wuhan. Meciul e programat marți, la 16.00. Românca face eforturi pentru a se recupera după o accidentare la spate!

Citește mai multe despre Simona Halep pe Libertatea.

Comentarii