De Daria Maria Diaconu,

Artemon Apostu este de părere că meciul s-a decis în urma unor decizii mai inspirate ale jucătoarei spaniole Garbine Muguruza.

„Din păcate, astăzi, un gram de inspirație și de noroc și Simona ar fi fost în finală. Suntem mândri de ea, de felul cum a gestionat meciurile, cum a luptat, și sperăm să mai fie în această fază și să treacă mai departe A servit excelent Muguruza astăzi. A fost un nivel foarte bun de joc de ambele părți și oricare din cele două merita să ajungă în faza finală.

Au fost schimburi de mingi de-a dreptul senzaționale. Totul s-a decis la câteva decizii mai inspirate. A fost foarte cald, Simona e nevoită să alerge foarte mult, mai ales pentru a-i face față unei jucătoare ca Muguruza. Bineînțeles, condițiile au fost la fel pentru ambele jucătoare. Orice înfrângere este dureroasă, dar Simona are un caracter puternic și sigur îl va gestiona și va învăța din el. Ne întoarcem acasă și vom face programul de antrenament”, a declarat Artemon Apostu-Efremov, potrivit digisport.ro.

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Australian Open de Garbine Muguruza, scor 6-7, 5-7.

Citeşte şi:

Miza de 1,3 miliarde de euro! PSD acuză PNL că-i lovește pe pacienți, dar primul care a deschis calea privatizării banilor publici din Sănătate a fost guvernul Dăncilă

Bărbații, de două ori mai emotivi la locul de muncă decât femeile. Concluziile complete ale cercetătorilor britanici

Dezvăluiri din viața lui Dincă în arestul Poliției Capitalei. Gestul surprinzător făcut înaintea sărbătorilor și care este atitudinea față de polițiști

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală