De Daria Maria Diaconu,

Componentele echipei de gimnastică a României au făcut un concurs slab la Campionatul Mondial de la Stuttgart.

După un concurs de calificare cu multe greșeli, echipa de gimnastică a României a ratat obținerea biletului la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Pe contul său de Facebook, prezentatorul de televiziune Dan Negru și-a spus părerea despre starea gimnasticii românești în acest moment, dar și-a reamintit și de unul dintre cele mai frumoase momente, Olimpiada de la Sydney, când trei românce au urcat pe podium la concursul individual.

„Am primit fotografia asta cu autograf imediat după Olimpiada de la Sydney unde Maria Olaru, Simona Amânar și Andreea Răducan ocupau tot podiumul! Un podium românesc ! Aur, argint, bronz !

Îmi scria Maria Olaru in autograf : “Pentru mai tărziu, cănd acest azi va fi îngropat in trecut”. Ce premoniție avea!

Azi, România a ratat până si calificarea la Olimpiadă ocupând locul 22 la Mondialele de gimnastică! Băi, ați făcut praf un sport în care eram stăpânii lumii !

Asta e poate cea mai valoroasă fotografie din istoria sportului românesc”, a scris Dan Negru în mediul online.

Citeşte şi:

Procurorul care a ținut polițiștii la ușa lui Dincă „și-a exercitat atribuțiile cu gravă neglijență”. Raportul Inspecției Judiciare, trimis la CSM

Înainte de Greta a fost Severn! Acum trei decenii, o canadiancă de 12 ani le cerea socoteală liderilor lumii la un eveniment al Națiunilor Unite

Un constănțean a blocat cu mașina intrarea unei unități militare. Soldații au așteptat 2 ore ca să scoată un TAB pe poartă!

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase