Mergi direct la conținut »
Denis Alibec e ”patron” de club. Cât a investit vârful de la FCSB și ce ”rang” poartă
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Denis Alibec e ”patron” de club. Cât a investit vârful de la FCSB și ce ”rang” poartă

Denis Alibec e ”patron” de club. Cât a investit vârful de la FCSB și ce ”rang” poartă

Denis Alibec e ”patron” de club. Cât a investit vârful de la FCSB și ce ”rang” poartă. Denis Alibec, nervosul atacant de la FCSB, care s-a rermarcat în ultima vreme numai prin înjurături, uși sparte și alte gesturi de acest gen, dar a uitat complet „fișa postului”, are, deși pare greu de crezut, și o latură mai „umană”.

El nu și-a uitat echipa care l-a lansat în fotbalul mare, adică Farul Constanța. Echipa SSC Farul Constanța a fost înființată anul trecut, a promovat din primul sezon, iar acum joacă în Seria a II-a a Ligii 3, fiind pe locul 2, cu 32 de puncte, la 2 puncte în spatele liderului Progresul Spartac.

Obiectivul constănțenilor este promovarea în Liga 2.

Denis Alibec e ”patron” de club. A dat 600 de lei și e „lup de mare”

Clubul SSC Farul se bazează pe cotizațiile suporterilor. În funcție de cât investesc, aceștia pot fi „cadeți”, „marinari”, „lupi de mare”. Ultimii reprezintă cel mai înalt „rang” și, pentru aceste, trebuie să investească minimum 600 de lei.

În afara atacantului de la FCSB, printre cei 205 de „patroni” de la SSC Farul Constanța se mai găsesc Alexandru Mățel, Cosmin Matei, Daniel Florea, Stelian Carabaș, senatorul Ștefan Mihu, Eden (antrenor de tenis) și Iurgen (arbitru de fotbal) – băieții lui Marcel Lică, președintele clubului, a anunțat site-ul farul.ro.

CITEȘTE ȘI: 

Deputatul Radu Vasilică, rănit într-un accident rutier. S-a lovit cu motocicleta de o mașină

Close
Închide
  Close