MENIU CAUTĂ

Derby hazliu | Libertatea vă prezintă cele mai haioase faze de la Dinamo – Steaua

Distribuie

Duelul de joi dintre cele două mari rivale, contând pentru returul semifinalelor Cupei României, a avut de toate: “sare şi piper”, adică goluri, faze spectaculoase, coregrafii superbe, tradiţionalele măscări pe care şi le-au adresat cele două galerii, suporteri reţinuţi şi acte izolate de huliganism (un cameraman a ajuns la spital din cauza unui scaun aruncat din peluză).
În ciuda încrâncenării care caracterizează această confruntare, ultimul Dinamo - Steaua a avut şi momente ce pot smulge măcar un zâmbet, dacă nu cumva chiar hohote de râs. Iată-le pe cele mai bune surprinse de fotoreporterul ziarului Libertatea.
Despre cineva care a evitat în ultima clipă un pericol se spune că i-a trecut glonţul pe la ureche. Ei bine, lui Sânmărtean (foto sus, stânga) glonţul i-a trecut printre... picioare! Pentru că-şi pierduse echilibrul, Filip s-a agăţat de ce-a găsit la îndemână. Dacă apuca puţin mai sus, Lucică ar fi vorbit piţigăiat

Suporter la ananghie


La sfârşitul partidei, câţiva fani ai Stelei au încercat să pătrundă pe teren, pentru a se răfui cu cei ai lui Dinamo. Reacţia promptă a jandarmilor i-a făcut să sară înapoi în peluză.
Unul singur, mai ghinionist, a rămas de căruţă, suspendat deasupra solului, precum musca prinsă între două geamuri, despre care nu ştii dacă e înăuntru sau afară.

«Costică, cum ieşim de aici?»


Dragoş Grigore, căpitanul lui Dinamo, şi Constantin Grecu, colegul lui din apărare, au dus greul la acţiunile de atac ale Stelei.
În urma uneia din ele, cei doi ”câini” au ajuns de-a buşilea în spatele liniei propriei porţi. Vizibil dezorientat, Grigore pare a-şi întreba coechipierul: ”Costică, unde-i uşa? Cum ieşim de aici?”.

Superman ţine cu Steaua


La marele meci n-au asistat doar muritori de rând. În tribune a apărut şi Superman, care s-a manifestat ca un veritabil ultras.
Evident, celebrul personaj a ţinut cu Steaua. Nici nu putea fi altfel, date fiind culorile costumului său.
 

Citește mai multe despre George Copos, Gică Popescu, dosarul transferurilor, penitenciar și Rahova pe Libertatea.

Comentarii