Mergi direct la conținut »
Detaliile despărțirii dintre Irina Shayk și Cristino Ronaldo! Un rus și-a băgat coada
Sport Libertatea > Sport

Detaliile despărțirii dintre Irina Shayk și Cristino Ronaldo! Un rus și-a băgat coada

[caption id="attachment_139445" align="alignright" width="478"] Ronaldo și-a ridicat premiul, alături de fiul său, Cristiano junior, Maria Dolores dos Santos Aveiro, mama lui, și Hugo, fratele lui. FOTO: EPA[/caption]

Cel mai mediatizat cuplu din sport, Irina Shayk  (29 de ani) – Cristiano Ronaldo (29 de ani), s-a sfărâmat. Despărţirea a fost confirmată oficial. Cei doi nu s-au mai afişat împreună după Crăciun, iar la ceremonia ”Balonului de Aur”, Cristiano a fost însoţit doar de familie. Cei doi erau împreună din 2010.

S-a zvonit că la baza rupturii a stat mama sportivului de la Real Madrid. Agentul Irinei a negat zvonurile că fotomodelul s-ar fi certat cu familia portughezului: „Irina a fost foarte apropiată de rudele lui Cristiano de-a lungul relaţiei lor. Orice zvon despre asta este fals şi nu a avut nici o influenţă asupra deciziei lor”.

Cotidianul portughez ”Correio da Manha” scrisese că Shayk i-a spus lui Ronaldo că nu vrea să meargă cu el în Madeira pentru ziua mamei lui. S-au certat atât de rău încât Revelionul l-au făcut separat. Ea s-a supărat că Ronaldo a ales-o pe mama sa şi a fost ultima picătură, pentru că oricum nu prea se mai înţelegeau.

Când venea la el la Madrid în ultimele luni, Irina stătea la hotel, nu mai locuia la el acasă, unde era şi familia lui. Mama lui Cristiano n-a considerat niciodată că Irina e demnă de fiul său şi de a fi mamă vitregă pentru nepotul său de 4 ani.

Irinei îi face curte un rus, Mihail Prokhorov. Acesta are 49 de nai și o avere de 11 miliarde de dolari. Prokhorov are legături cu sportul: din 2012 deține echipa New Jersey Nets, rebotezată Brooklyn Nets. 

Close
Închide
  Close