„Mulțumim, Eugen Neagoe! FC Dinamo București și antrenorul principal Eugen Neagoe au convenit în această seară încheierea raporturilor contractuale”, a anunțat conducerea executivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.

”Numit la începutul lunii iunie la conducerea tehnică a echipei noastre, Eugen Neagoe s-a prăbușit pe banca dinamoviștilor în minutul 24 al meciului cu Universitatea Craiova, 0-2 pe Arena Națională în etapa a doua a acestei ediții de campionat, având nevoie de intervenția urgentă a medicilor.

Inima lui Eugen Neagoe a fost un pas să nu mai bată pentru fotbal, pentru Dinamo.

Eugen Neagoe și-a dorit foarte mult să formeze o echipă competititivă în Ștefan cel Mare, o echipă de play-off, de cupele europene la un club crescut din 1948 cu performanța transmisă din generații în generații. Din păcate pentru toată suflarea dinamovistă, nu a reușit să-și îndeplinească visul din cauza problemelor medicale.

Inima lui Eugen Neagoe are nevoie de liniște în aceste momente, de încurajările tuturor dinamoviștilor. Pentru că viața este mai importantă decât fotbalul indiferent dacă suntem suporteri, jucători, antrenori sau conducători.

Clubul din Ștefan cel Mare îi mulțumește public fostului antrenor principal pentru activitatea pe banca tehnică a dinamoviștilor. Multă sănătate, Eugen Neagoe!”, se arată în comunicatul emis în această seară.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Dinamo a înregistrat o singură victorie în primele cinci etape disputate în Liga 1 și se află pe locul 13, penultimul, cu trei puncte.

Neagoe se operează

Eugen Neagoe a suferit un infarct miocardic pe 21 iulie, în timpul meciului Dinamo – CS Universitatea Craiova 0-2. Tehnicianul a fost resuscitat și transportat la spital, unde i s-a montat un defibrilator, dispozitiv medical pe care-l va purta pentru tot restul vieții.

Neagoe nu a scăpat de probleme. ”Am fost în această dimineață la un nou control, pentru că sunt ceva probleme. De fapt, mi s-a spus că am aceeași problemă ca George Țucudean și trebuie să mă operez și eu. O să fac intervenția cât mai repede. Așa că revenirea mea la fotbal se prelungește puțin. Sunt acasă, mă simt bine, dar trebuie să mă îngrijesc serios de sănătatea mea! Nu știu exact ce decizie va lua Dinamo”, a mărturisit antrenorul, potrivit săptămânalului Fanatik.

Citeşte şi:

Fanii dinamoviști pun iar tunurile pe Eugen Neagoe, dezamăgiți că alb-roșiii au suferit la Iași cea de-a patra înfrângere în primele cinci etape: ”Te-am lăsat, acum lasă-ne și tu!”

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate