De Cristian Otopeanu,

În frunte cu Gheorghe Mustață, liderul galeriei eliberat recent din închisoare, fanii FCSB au aruncat cu petarde și au cântat, iar șeful de galerie le-a ținut un discurs jucătorilor, potrivit Fanatik

„Dacă pierdem cu Dinamo, ne-am nenorocit. Vreau să vă dați viața pe teren! Noi facem eforturi, muncim din greu. Dacă noi facem eforturi ca să fie bine, atunci vrem să-i batem pe ăștia. Nu mai vrem nimic altceva, e tot ce ne interesează! Dacă-i batem, luăm campionatul! Vom merge cu voi în toate deplasările! Vor veni mulți oameni la meci. Dați-ne bucurie!

Aveam o vorbă cu MM Stoica. Data trecută când eram toți trei în pușcărie (n.r. el, Mihai Stoica și Gigi Becali) am luat campionatul. Acum suntem toți trei liberi și vom câștiga din nou” a fost mesajul lui Mustață.

MM Stoica, scandări obscene la adresa lui Dinamo

MM Stoica, cel care nu deține oficial o funcție în cadrul clubului FCSB, prezent la discursul rostit de liderul galeriei, s-a transformat şi el într-un ultras.

La finalul speechului, MM Stoica l-a îmbrățișat pe Gheorghe Mustață, iar galeria a început să scandeze „Steaua bate Dinamo” și „Luptați pentru noi”, cu un cântec care conţinea obscenităţi la adresa dinamoviştilor .

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

După miezul nopții, MM Stoica a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care și-a explicat gestul.

„Vizita ultrașilor de ieri m-a răscolit. Am realizat că încă n-am ajuns în stadiul de suporter de fotoliu. Sunt același fanatic care trăiește pentru meciurile cu dinam0, înainte de a se gândi la titlu, cupă sau cupele europene. Mă blazasem, dar m-am trezit. Așa cum s-au trezit cei peste 6.000 steliști (deocamdată) care vor ocupa peluza. Haideți să fugărim împreună câinii, vor avea de alergat mult sezonul ăsta. Playout e puțin mai lung decât playoff, dar ei știu bine asta. Au experimentat-o și se pare că le place. P.S. Haideți să dăm tinerilor noștri un imbold, sold out diseară în sectorul nostru!!!”, a scris MM Stoica pe Facebook.

Citeşte şi:

Mircea Lucescu a analizat derby-ul Dinamo – FCSB și a identificat punctul slab al „roș-albaștrilor”

Antrenorul FCSB, înaintea meciului cu Dinamo: „Sunt convins că vom câștiga”. Câte bilete s-au vândut la Dinamo – FCSB

Dinamo – FCSB: Gnohere are cele mai mari șanse să înscrie în ”eternul derby”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres