De Mihai Toma,

Apărătorul de 1,81 metri a evoluat în acest sezon mai mult ca stoper stânga, iar pe această poziție vrea și antrenorul ceh Dusan Uhrin să-l încerce. Lângă Ante Puljici, în condițiile în care Mihai Popescu și Linas Klimavicius își caută noi angajamente, notează gsp.ro.

Lukas s-a născut în Trencin și a jucat pentru echipa locală până în această iarnă, când a decis că este cazul pentru o experiență în străinătate. În total, a adunat 7 goluri și 14 assist-uri în 148 de partide pentru fosta campioană a țării.

Dacă examenul medical nu va releva probleme, fundașul care poate evolua atât în centrul defensivei, cât și în banda stângă va semna un contract pe șase luni, cu drept de prelungire pe două sezoane.

Dylan Vente (stânga), de la Feyenoord, contra lui Lukas Skovajsa, într-un meci din 2018, din Europa League, turul III preliminar, manșa tur

Skovajsa are un băiețel de doi ani, Matias. Într-un interviu pentru site-ul clubului Trencin, fundașul a dezvăluit că ziua de 25 noiembrie 2017, în care s-a născut micuțul lui și al Beatei, a fost cea mai fericită zi din viața lui: ”Medicii mi-au permis să tai eu cordonul ombilical! Am fugit de la meciul cu Ruzomberok direct la maternitate! Totul a fost ok”.

Citeşte şi:

Daniel Chițoiu, pus sub învinuire pentru ucidere din culpă în cazul accidentului mortal. A refuzat să dea declarații

Adriana Nedelea LA FIX | Președintele Casei Naționale de Pensii Publice: „Nu vom susține pensionarea obligatorie la 70 de ani, era vorba doar de o opțiune”

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism