Mergi direct la conținut »
Dinamo trage de Andrei Peteleu, Steaua încheie fără Gabi Enache campania de transferări
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dinamo trage de Andrei Peteleu, Steaua încheie fără Gabi Enache campania de transferări

Dinamo trage de Andrei Peteleu, Steaua încheie fără Gabi Enache campania de transferări

Dinamo se întărește, pentru a nu se face de râs în play-off-ului Ligii 1! Mircea Rednic a pus ochii pe Andrei Peteleu (23 de ani), jucătorul Petrolului. ”Ori se face transferul în cursul acestei zile, ori nu se mai face deloc. Este ziua decisivă”, susțin surse din conducerea lui Dinamo, pentru digisport.ro.

Tehnicianul echipei Dinamo așteaptă acum ca Ionuț Negoiță să fie și el de acord cu transferul fundașului dreapta, după ce fotbalistul a acceptat să vină în Ștefan cel Mare, în urma unei discuții cu Mircea Rednic.

Peteleu a jucat la 5 cluburi până acum: Gloria Bistrița (până în 2009 la juniori, din 2009 până în 2013 la echipa mare), Delta Tulcea (2009-2011, împrumut), Tg. Mureș (2013), Săgeata Năvodari (2013-2014) și Petrolul Ploiești (din 2014).

În schimb, Steaua a terminat ”gloanțele”. Deși anunța că este băiat de caracter și îl dorește la echipă, Gigi Becali nu l-a adus pe internaționalul Gabi Enache, de la liderul Astra Giurgiu, cel care, din pricina declarației (”Steaua este singurul club profesionist din România!”) va fi aruncat de Șumuducă la echipa a doua.

Close
Închide
  Close