Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Dramă pentru un jucător de la Partizan, adversara Stelei din turul III al Ligii Campionilor. Ce telenovelă! ^Soția l-a înșelat cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov, iubitul Mariei Sharapova. ”Adio, amore!”, au zis și Valeri Bojinov, și rusoaica

[gallery ids="1357709,1357710,1357711,1357712,1357713,1357714,1357715"]

Scandal uriaș în familia unui jucător de la formația sârbă Partizan Belgrad, viitoarea adversară a Stelei din turul III al Ligii Campionilor. Atacantul Valeri Bojinov (29 de ani), fost la Juventus, Manchester City sau Sporting Lisabona, a descoperit că soția, fotomodelul Nikoleta Lozanova, l-a înșelat cu Grigor Dimitrov, 24 de ani, jucător bulgar în vogă în tenisul mondial (16 ATP). 

Bojinov nu are probleme numai cu greutatea. (DETALII AICI). Ci are și grav probleme de familie! Dezvăluirea aparține tabloidului sârbesc Kurir, care scrie că frumoasa Nikoleta Lozanova, nevasta lui Bojinov, ar fi petrecut o noapte fierbinte, în timpul Grand Slam-ului de la Wimbledon, cu conaționalul lui Valeri, jucătorul de tenis Grigor Dimitrov.

Informația ar fi ajuns la urechile lui Valeri Bojinov, dar și ale Mariei Sharapova, jucătoarea de tenis din Rusia, iubita oficială a lui Dimitrov! Bojinov, ale cărui relații cu nevasta se răciseră de 7-8 luni, a anunțat că divorțează, Sharapova a rupt relația cu Grigor!

valeri-bozinov-foto-partizanrs-marija-sarapova-grigor-dimitrov-nikoleta-lo-1437726141-707001

Cvartet amoros: Sharapova s-a separat de Dimitrov, din cazuă că acesta a înselat-o cu Nikoleta Lozanova. Bojinov divorțează și el de Nikoleta!

 

Nikoleta și Valeri s-au căsătorit în octombrie 2011 și au o fiică de trei ani.

Mass media din Bulgaria a scris cpă motivul pentru care Dimitrov a părăsit așa de repede Wimbledonul e noaptea de amor petrecută cu Nikoleta Lozanova!

„Da, drumurile noastre s-au separat. Nu mai suntem împreună. Îi doresc fericire și succes în viață și în tenis! Sunt concentrat total pe jocul meu”, a declarat Dimitrov pentru jurnaliștii bulgari. el se iubea cu Mașa de doi ani și jumătate

Close
Închide
  Close