Mergi direct la conținut »
DRAMA LUI NICOLAE MANEA / Doctorii i-au scos din corp opt litri de lichid!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > DRAMA LUI NICOLAE MANEA / Doctorii i-au scos din corp opt litri de lichid!

DRAMA LUI NICOLAE MANEA / Doctorii i-au scos din corp opt litri de lichid!

Fostul fotbalist Nicolae Manea (60 de ani), un simbol al Rapidului, luptă pentru viață în clinica din Nisa în care medicii francezi l-au ”reparat” Mircea Sandu (62 de ani), fostul șef al Federației Române de Fotbal fiindu-i depistată o formă tratabilă de cancer.

Descoperit cu o formă gravă de cancer la un control efectuat la Spitalul Militar din București, Manea a fost supus unui examen strict și în Franța. Acolo, veștile proaste au continuat să curgă pentru fosta extremă a Giuleștiului (221 de meciuri și 49 de goluri, strânse în două perioade: 1973-1980 și 1981-1987; are în palmares o Cupă, cu ”vișiniii”, în 1975). Diagnosticul medicilor a sunat crunt: metastaze multiple, la mai multe organe interne: ficat, plămâni, rinichi!!!

La clinica din Nisa, celui poreclit ”Mutu” i-au fost extrași, acum două zile, opt litri de lichid din organism. Lichidul exercita o presiune uriașă asupra organelor interne. După această intervenție chirurgicală, Manea a reușit să mănânce după multe zile. ”Până acum nu putea bea decât sucuri!”, au dezvăluit apropiații lui. Manea îi are alături pe cei din familie: fiul Florin și soția acestuia.

La Nisa, Manea nu stă în saloanele clinicii din Nisa, unde costurile pentru o zi de spitalizare sunt piperate (câteva sute de euro). Și-a închiriat un apartament în orașul de pe Coasta de Azur și merge săptămânal la control.

SportNews.ro v-a oferit informații în premieră despre starea de sănătate a lui Nicolae Manea.
Nicolae Manea

 

Close
Închide
  Close