De Ciprian Iana,

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (1996-2013) spune însă, că mai devreme sau mai târziu, toți ne vom infecta cu Covid-19.

”Eu sunt sigur că totul va fi bine, fiindcă noi suntem obişnuiţi cu greul, faţă de alte naţii, noi suntem în criză de când ne ştim. Eu, în decursul vieţii, am trecut dintr-o criză în alta, de când am apărut pe lume, pe onoarea mea. Ieşim şi din asta, dar trebuie luate măsuri bune!”, a declarat Dumitru Dragomir la Telekom Sport.

Fostul șef al LPF a continuat: ”Fraţilor, eu cred că în decursul vremii mai toţi ne vom infecta cu acest virus, la cât de repede se transmite în lume. Va fi ca în vremurile vechi, unii vor rezista, alţii nu.

Dacă facem ce spun specialiştii, va fi bine. Dacă facem doar ce ne recomandă doctorii, eu cred că pandemia se va diminua vizibil pe la jumătatea lunii mai şi putem reveni la vieţile noastre, chiar dacă multe lucruri se vor schimba de acum”.

Aflat acasă, unde se uită la filme, la seriale și vorbește la telefon cu oamenii de fotbal, Dumitru Dragomir a vorbit și despre situația din fotbalul românesc.

”Nu avem de ales, trebuie să stăm închişi în casă, să aşteptăm să treacă nenorocitul ăsta de virus pe la sfârşitul lui mai, cred eu, şi apoi să ne apucăm de treabă pentru sezonul următor. Anul ăsta nu mai putem face nimic cu fotbalul”, a precizat Dumitru Dragomir.

Citeşte şi:

Fotbalul din China revine la normalitate. Se vede ”lumina de la capătul tunelului”

Ștafeta torței olimpice a fost anulată, după amânarea JO 2020

Lorenzo Sanz va fi incinerat ”în liniște”. Nici un membru al familiei nu-l va putea conduce pe ultimul drum

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate