De Ciprian Iana,

Vestea că Florin Halagian nu mai este l-a luat prin surprindere pe Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligi Profesioniste de Fotbal fiind un bun amic al ”Armeanului”.

”A murit Halagian? Oh, ce veste teribilă mi-ați dat. Dumnezeu să-l odihnească în pace! A fost un mare antrenor și un om de ispravă”, a declarat, pentru Libertatea, Dumitru Dragomir.

Fostul șef al LPF a dezvăluit și cum l-a cunoscut pe Florin Halagian. Se întâmpla în 1971, la un meci între Chimia Râmnicu Vâlcea și FC Argeș Pitești.

”L-am cunoscut pe Halagian la un meci între Chimia și FC Argeș, disputat la Râmnicu Vâlcea. Atunci mi-am rupt piciorul și am renunțat la cariera de fotbalist. A venit la mine și mi-a zis: ”Lasă, bă, că trece!””, a spus, pentru Libertatea, Dumitru Dragomir.

Ulterior cei doi au colaborat la Victoria București, Dragomir în calitate de președinte al clubului, iar Florin Halagian ca antrenor principal. ”A fost un antrenor mare de tot, am colaborat excelent cu el. Un om bun și un profesionist desăvârșit”, ne-a precizat ”Corleone”.

Florin Halagian / FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

Ultima oară cei doi au vorbit cu o lună în urmă. Povestește Mitică Dragomir: ”Am vorbit ultima oară cu el în urmă cu o lună. Era bine, era la o petrecere. Începuse să mai uite el, dar era un om în plenitudinea forțelor. Iar acum vorbim la timpul trecut. Sunt răvășit, Dumnezeu să-l odihnească în pace”.

Citeşte şi:

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”
GSP.RO

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”