Mergi direct la conținut »
E oficial! ”U” Cluj și-a recăpătat numele de legendă și s-a afiliat la FRF. Când se vor cunoaște seriile din eșalonul trei
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > E oficial! ”U” Cluj și-a recăpătat numele de legendă și s-a afiliat la FRF. Când se vor cunoaște seriile din eșalonul trei

E oficial! ”U” Cluj și-a recăpătat numele de legendă și s-a afiliat la FRF. Când se vor cunoaște seriile din eșalonul trei

E oficial! ”U” Cluj și-a recăpătat numele de legendă și s-a afiliat la FRF. Când se vor cunoaște seriile din eșalonul trei. Echipa „șepcilor roșii”, care a promovat în Liga 3 sub denumirea „Alb-Negru” al Studenţilor Clujeni a revenit la denumirea „AS FC Universitatea” Cluj, a anunțat cjsport.ro.

Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat referatul managerului Departamentului Licenţe/Afilieri, Viorel Duru, cu privire la „afilierea provizorie a cluburilor ce au obținut drept de participare în ediția 2017/2018 a Campionatului Național Liga a 3-a și au efectuat formalitățile de înscriere în competiții și de afiliere la FRF”.

E oficial! ”U” Cluj și-a recăpătat numele de legendă și s-a afiliat la FRF. Și Petrolul 52 și Farul s-au afiliat

Astfel, Asociaţia Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj a devenit numele echipei ardelene şi în actele FRF, alături de „U” alte 16 cluburi primind răspuns pozitiv la cererea de afiliere. Printre acestea se numără Petrolul 52 Ploieşti şi Farul Constanţa, alte două echipe care au renăscut şi datorită suporterilor, Oţelul Galaţi fiind deja membră a FRF.

Pe de altă parte, săptămâna viitoare se va cunoaşte şi seria de Liga a III-a în care „U” va fi repartizată şi adversarii pe care îi va avea, existând şanse ca şi tragerea la sorţi să fie efectuată tot în următoarele şapte zile.

„U” Cluj s-a reunit pe 18 iulie, dar nu pe „Cluj Arena”, unde i s-au cerut 6.000 de lei pentru o oră de antrenament, ci în parcul „Iuliu Hațeganu”, unde au veniut și câteva zeci de suporteri, ca să-i încurajeze pe jucători.

CITEȘTE ȘI: 

UPDATE | Un cutremur cu magnitudinea de 6,7 a zguduit Turcia și Grecia. Doi turiști străini au murit

 

Close
Închide
  Close