Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Eintracht Frankfurt îl testează pe românul Giacomo Ambrosio Paul. Nemții îl vând pe sârbul Luka Jovic cu 70.000.000 de euro

Eintracht Frankfurt îl testează pe românul Giacomo Ambrosio Paul. Nemții îl vând pe sârbul Luka Jovic cu 70.000.000 de euro

Sfertfinalistă în Liga Europa și ocupanta locului 4 în Bundesliga, echipa de fotbal Eintracht Frankfurt se preocupă de viitor și l-a chemat la teste, din nou, pe timișoareanul Giacomo Ambrosio Paul, 12 ani.

Juniorul susține probele pe terenul celor de la FSV Frankfurt, o formație din Liga Regională S-E a Germaniei, un satelit al celor de la Eintracht.

Giacomo Ambrosia Paul este însoțit în Germania de tatăl său, care se plângea că în România se face ”fotbal pe 2%”. Refuzat de Timișoara, copilul său, care evoluează pe postul de vârf împins, a cochetat o vreme și cu Real Madrid.

Copilul este testat anul de germani, care îl țin sub supraveghere. Potrivit reglementărilor în vigoare, Giacomo nu poate semna un contract cu clubul până la vârsta de 14 ani.

O avere pe un sârb de 21 de ani

În acest timp, la Eintracht este forfotă mare. Gruparea germană se pregătește să-l cedeze pe superatacantul sârb Luka Jovic, 21 de ani.

Prima pagină a cotidianului Marca, ediţia de duminică, anunţă faptul că Luka Jovic, în vârstă de 21 de ani, este obiectivul principal al lui Zinedine Zidane, urmând să fie purtătorul tricoului cu numărul 9 la campioana Europei. Atacantul lui Eintracht Frankfurt a marcat deja 25 de goluri în acest sezon, în toate competiţiile. 

70 de milioane de euro
este suma pe care trebuie să o plătească Real Madrid pentru a îl achiziţiona pe internaţionalul sârb. Acesta a fost dorit şi de Barcelona, dar aceeaşi sursă menţionează că gruparea blaugrana a oprit, momentan, avansarea oricărei oferte către clubul german pentru atacant. 

 

Close
Închide
  Close