Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Emoții în capitala Spaniei! Rafa Benitez a plâns la prezentarea oficială la Real Madrid! ”Aici e casa mea” / GALERIE FOTO

Emoții în capitala Spaniei! Rafa Benitez a plâns la prezentarea oficială la Real Madrid! ”Aici e casa mea” / GALERIE FOTO

[gallery ids="1365297,1365298,1365299,1365300,1338963"]

Rafa Benitez (55 de ani) a fost prezentat oficial la Real Madrid. Antrenorul iberic a semnat un contract valabil 3 ani.

Tehnicianul născut la Madrid este un produs 100% al Realului. El a jucat la tineretul grupării ”blanco”, a antrenat la grupele de juniori și a trecut și pe la echipa a doua a clubului. În sezonul 1993/1994 a fost antrenor secund la prima formație.

Prezentarea oficială a lui Benitez a fost marcată de un moment emoționant. Antrenorului i-au dat lacrimile. Rafa și-a găsit cu greu cuvintele:

”Aceasta este partea cea mai dificilă, trebuie să vorbesc, dar nu prea ştiu ce să spun. Sunt foarte emoţionat să revin acasă. Aceasta este casa mea”, a spus antrenorul, după care a adăugat: ”Sper ca totul să meargă bine, ca echipa să joace fotbal de calitate şi să câştige trofee. Voi munci, voi fi dedicat. Apreciez încrederea pe care mi-au oferit-o şefii clubului”.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close