De Ciprian Iana,

După ce a câștigat două turnee de Mare Șlem, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 și a rezistat în top 10 WTA din 27 ianuarie 2014, Simona Halep a căpătat respectul englezilor.

Jurnaliștii de la Lob and Smash au avut, luni, numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep.

Simona Halep și-a demonstrat calitatea și a cucerit două prestigioase turnee, iar acum are libertatea de a urmări noi obiective pentru a-și cimenta poziția în tenisul mondial”, au notat cei de la Lob and Smash.

Englezii au adăugat: ”Timp de șase ani, Simona Halep nu a părăsit Top 4 WTA și este campioană la Roland Garros și Wimbledon, iar cu un astfel de CV este absolut clar că nu mai are nimic de demonstrat în circuitul feminin de tenis” .

Simona Halep va depăși recordul Martinei Hingis

În acest moment, Simona Halep este jucătoarea în activitate cu cele mai multe săptămâni consecutive în topul WTA și poate doborî și recordul deținut de Martina Hingis.

Fosta sportivă din Elveția este prima în topul jucătoarelor născute după 1980 care au petrecut cele mai multe săptămâni consecutive în top 10 WTA, 314, în timp ce Simona Halep e pe locul 2, cu 306 săptămâni.

Pe 3 februarie, Simona Halep are toate șansele să doboare și acest record, ținând cont că, în acest moment, diferența de puncte între sportiva din Constanța și ocupanta locului 11 WTA, Aryna Sabalenka (Belarus), este de 2.342 de puncte.

Citeşte şi:

Diego Maradona atacă Anglia: ”Eu nu trădez, nu sunt englez”

Un fan al echipei AC Milan, înjunghiat într-o încăierare pentru un șort al favoriților!

Mihai Neșu construiește un complex pentru recuperarea copiilor cu dizabilități neuromotorii

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile