21 Apr. 2017 14:59

Evenimentul de ciclism ZIUA B, ce urma să aibă loc duminică, 23 aprilie, în Pădurea Cernica-Pantelimon, se va reprograma! GALERIE FOTO

Distribuie

Va transmitem o informare de ultima ora, pe care o consideram importanta pentru publicul dvs.: evenimentul de ciclism ZIUA B, ce urma sa aiba loc duminica, 23 aprilie, in padurea Cernica-Pantelimon, se va reprograma!

 

In prezent, din cauza ploilor care au afectat traseele si zona de Start/Finish nu sunt intrunite conditiile necesare pentru organizarea acestui concurs de ciclism intr-un mod placut si in siguranta pentru toti participantii. Decizia a fost luata de MPG, in calitate de organizator, pe baza raportului echipei tehnice, coordonata de Razvan Juganaru, si in urma analizarii cu mare atentie a tuturor aspectelor organizatorice esentiale pentru desfasurarea evenimentului la standardul de calitate impus.

Totodata, va anuntam ca ridicarea pachetelor de concurs ce urma sa aiba loc vineri, 21 aprilie, este anulata si urmeaza a se realiza la o data ce va fi comunicata ulterior, in urma reprogramarii competitiei.

Toate informatiile legate de concurs, precum si alte modificari vor fi anuntate pe platforma online Riders Club – www.ridersclub.ro, pe pagina dedicata evenimentului ZIUA B.

Pentru o informare completa, va rugam sa cititi stirea atasata impreuna cu o serie de poze utile pentru preluarea datelor. Va rugam citati sursele foto: MPG si Daniel Mandache.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri create prin amanarea acestei competitii si va multumim pentru intelegere!

Comentarii
← Inchide