De Daniel Conțescu,

”N-am văzut semifinala cu Svitolina și nici meciul Serenei, căci am avut antrenamente. Dar, cunoscându-le, pot spune că singura care poate câștiga când Simonei îi merge jocul este Serena. Depinde cum joacă Serena. La rândul ei, Simona are jocul necesar să câștige un Grand Slam oricând, oriunde, pe orice suprafață.

Nici Pliskova, nici Kerber, pe care Simona a bătut-o al un turneu, prin 2010, când era antrenată de mine, revenind de la 2-5 în decisiv sau în setul doi, nu pot face asta. Iar din turul 2, turul 3 de la Wimbledon, jocul Simonei a început să meargă”, afirmă Tomai.

”Va fi un meci scurt. La fete, meciuri durează în jurul unei ore. N-o să stea Serena să dea Simona 100 de mingi înapoi, să-i facă probleme. La retur, probabil că Serena va sta mult în teren și va ataca serviciul doi. În acest moment, Serena are mai multe atuuri pe iarbă decât Simona. Dar, l-am auzit pe Brică (n.r. – antrenorul Daniel Dobre) că s-au concentrat pe Wimbledon. Așadar, le-a ieșit!”, crede Tomai.

”Serena este alt gen de jucătoare decât Svitolina, care este specializată de zgură. La acest turneu, nimeni nu mai face servici-vole!”, încheie Tomai.

Citește și:

Firicel Tomai, declarații despre Simona Halep: ”Nu mai vorbim. A fost vorba de caracter”

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile