Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV VIDEO | Cum este patronul Simona Halep. Ce salarii au angajații ei și cum îi tratează
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > EXCLUSIV VIDEO | Cum este patronul Simona Halep. Ce salarii au angajații ei și cum îi tratează

EXCLUSIV VIDEO | Cum este patronul Simona Halep. Ce salarii au angajații ei și cum îi tratează

Cum este patronul Simona Halep. Ce salarii le oferă liderul WTA angajaților săi.

La hotelul proaspăt achiziționat în Poiana Brașov, salariile angajaților sunt mai mari decât cele din presă, să zicem. Stabilimentul are 15 angajați, iar media câștigurilor lunare depășește 2.200 de lei. 

Ce fel de patron este Simona Halep? Cu siguranță, unul înțelegător cu situațiile care de afară pot fi privite ca anormale.

”Săptămâna trecută, Simona ne-a anunțat că vine în Poiană. Între timp, noi aveam făcute rezervările pentru cazare. Cum nu puteam să-i dăm afară pe clienți, Simona nu s-a putut caza la propriul hotel. Așa că a mers să stea la cel de vis-à-vis, Alpin”, relatează angajații hotelului ”Drachenhaus”.

Hotelul achiziționat de Simona a fost vizitat pe ascuns de magnatul Ion Țiriac, care a dorit să se convingă personal că sportiva pe care o protejează parafează o investiție rentabilă.

Secretoasă cu viața personală, Simona Halep este grijulie și când vine vorba despre afaceri. În timp ce alții ar da oricât pentru a le fi popularizate business-urile, liderul WTA refuză să vorbească despre investițiile pe care le-a făcut de când câștigă milioane de euro. Public, se știe că a umplut două strazi cu vile în Constanța natală și că, tot acasă, a deschis o cafenea. ”Perla coroanei” a fost achiziționată însă acum câteva luni: hotelul ”Drachenhaus” din Poiana Brașov, un hotel cotat la 4 stele (AICI, prețurile practicate de proprietari). Tranzacția a depășit un milion de dolari. Banii nu sunt o problemă pentru sportiva care dă tonul în sportul românesc. Statisticile oficiale ale WTA anunță că, numai din tenis, Simona Halep, la doar 26 de ani, a câștigat, în total, 20.736.015 de dolari, dintre care, în 2017, conturile i s-au umflat cu suma de 5.275.227 de dolari.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Sportiva se pregătește să cumpere alte proprietăți

Așa arăta marți, pe dinafară, hotelul proaspăt cumpărat

În pauza competițională, sportiva are mai mult timp liber pentru a lua pulsul afacerilor, în restul timpului, de aceastea ocupându-se, în principal, fratele Nicolae, iar în plan secund, tatăl Stere și mama Stania. După ce luni, Simona a făcut o escală în Poiană, ”Libertatea” i-a luat urma campioanei, la hotelul ”Drachenhaus”. Imobilul este poziționat stradal, chiar la intrarea în stațiune. Localnicii știu de Heraldic Club, vechiul nume al stabilimentului de lux, dar, mai nou, vorbesc despre ”hotelul Simonei Halep”. Faptul că jucătoarea de tenis a investit în Poiană, acolo unde mai dețin hoteluri Adrian Ilie și George Copos, a făcut înconjurul zonei.

Deces neobișnuit din cauza coronavirusului. Cazul straniu al pacientului Li stârnește marea îngrijorare a medicilor
Recomandări

Deces neobișnuit din cauza coronavirusului. Cazul straniu al pacientului Li stârnește marea îngrijorare a medicilor

Șarlatanii care se dau rudele Simonei!

Simona Halep vine ca acasă în Poiana Brașov, cu precădere iarna, iar cel mai mult zăbovește la începutul lunii decembrie, când își încarcă plămânii cu aerul tare de munte, în deja familiarul cantonament din presezon (primul turneu de Mare Șlem al anului este în perioada 14-28 ianuarie 2018, la Melbourne, în Australia). Obișnuia să tragă la hotelul ”Aurelius Împăratul Romanilor”, deținut de fostul fotbalist de la Sportul Studențesc – Relu Munteanu, unde beneficia și de un teren de tenis pe care se putea pregăti, dar era și mai aproape de pista de atletism.
După ce s-a aflat că hotelul a intrat în proprietatea Simonei, tot mai mulți șarlatani au dat târcoale recepției de la ”Drachenhaus”. Managerul Monika Lorincz povestește că ”au venit să se cazeze diverse persoane. Au spus că sunt nepoți, veri de-ai Simonei, ca să stea gratis. Până la urmă, s-a dovedit că nu erau rude cu ea, ci doar s-au folosit de numele Simonei”.


FOTO/Deputata Corina Bogaciu, pe Facebook: ”Pază scumpă și mașini de lux, că invidioșii sunt mulți”


Close
Închide
  Close