Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Familia Burleanu, evaziune cu un teren de minifotbal! ^Pentru o infracțiune identică, Gică Popescu a stat închis 20 de luni! GALERIE FOTO

Familia Burleanu, evaziune cu un teren de minifotbal! ^Pentru o infracțiune identică, Gică Popescu a stat închis 20 de luni! GALERIE FOTO

[gallery ids="1345205,1345206,1345207"]

”UNU pe Trotuș”, o publicație bilunară care apare în Onești, dezvăluie în cel mai recent numărul al său (al doilea de la lansare – AICI, pagina de Facebook) combinațiile făcute de către o firmă controlată de familia Burleanu, cel care deține un teren de minifotbal în amintitul oraș moldav.

Portalul de investigații riseproject.ro a scris despre mișmașurile la care s-a pretat actualul șef de la ”Casa Fotbaluilui”, pentru a pune mâna pe teren (AICI, detalii). 

Asta nu este totul! Firma din Bacău înființată pentru a derula acțiuni comerciale pentru terenul sintetic din Onești a înregistrat pierderi de peste 750.000 de lei din momentul înființării, adică din anul 2011. 

În acest timp, familia Burleanu (de teren se ocupă acum Gheorghe Burleanu, tatăl președintelui FRF și fost fotbalist la FCM Bacău) scoate bani frumoși de pe urma terenului, singurul din urbea Nadiei. Administratorii societății Lider Sport SRL nu oferă clienților bon fiscal, astfel că nu plătesc taxe statului și, în consecință, fac evaziune fiscală. Suma pe care o încasează lunar patronii este de circa 4.000 de euro pe lună, susține ”UNU pe Trotuș”.

Fostul mare internațional Gică Popescu, fost candidat la șefia FRF, a făcut pușcărie pentru evaziune fiscală, fiind eliberat pe 4 noiembrie 2015, după un an și opt luni de închisoare. E adevărat, în cazul lui, suma a fost mult mai mare, 1.000.000 de dolari, dar infracțiunea este identică.

 

Close
Închide
  Close