Victoria reușită de ”câinii roșii” cu Academica Clinceni reușită etapa trecută, 4-2, s-a dovedit doar un simplu foc de paie. Echipa pregătită prin corespondență de Eugen Neagoe, aflat încă în recuperare după infarctul suferit pe 21 iulie în timpul meciului cu CSU Craiova, și-a dezamăgit din nou suporterii. Membrii Peluzei Cătălin Hâldan l-au luat din nou în colimator pe antrenorul Eugen Neagoe.

”Domnule Neagoe, când ai avut probleme cu inima noi te-am lăsat în pace. Acum avem noi probleme cardiace și te rugăm să ne lași. Lasă țigările și lasă-ne și pe noi! Umblăm cu pastilele după noi. Nu e nicio glumă. Singura glumă e nevinovatul de Moga. Dinamo nu are antrenor! Situația asta, în care nimeni nu-și asumă rezultatele, ne va duce încet și sigur în Liga a 2-a”, au scris ultrașii pe o rețea de socializare.

Fanii îl presează și pe finanțatorul Ionuț Negoiță să urgenteze transferul de putere către Claudiu Florică, despre care se spune că ar fi în tratative avansate pentru preluarea echipei Dinamo.

Cristi Munteanu: ”Prunea a greșit”

Cristian Munteanu, fostul portar al lui Dinamo, crede că președintele Florin Prunea este principalul vinovat.

”Prunea a greșit. E prietenul meu, dar a greșit. După ce s-a întâmplat cu Eugen Neagoe, cred că de a doua zi Dinamo avea nevoie de antrenor cu experiență care să mențină un echilibrul. Ca jucător, îți trebuie stăpân în vestiar, pentru că viața lui Neagoe era mai importantă decât postul lui Neagoe la Dinamo”, a declarata ”Babicu’”, la Digi Sport.

Citeşte şi:

Liga 1 la fotbal, etapa a 5-a. Viitorul – FC Botoșani, ultimul meci al rundei s-a terminat la egalitate

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă