Mergi direct la conținut »
FC Sevilla jubilează, după ce a aflat că întâlnește CFR Cluj în Liga Europa: ”Andaluzii au fost norocoși”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

FC Sevilla jubilează, după ce a aflat că întâlnește CFR Cluj în Liga Europa: ”Andaluzii au fost norocoși”

CFR Cluj Napoca n-a avut noroc, luni, la tragerea la sorți din Liga Europa. Campioana României va întâni în 16-imile competiției formația spaniolă FC Sevilla.

De Ciprian Iana,

Trupa andaluză este o specialistă în Liga Europa, competiție pe care a câștigat-o de 5 ori, 2005–06, 2006–07, 2013–14, 2014–15 și 2015–16.

La aflarea numelui adversarei, cei de la FC Sevilla s-au arătat încântați că vor trebui să joace împotriva campioanei României.

Manșa tur din 16-imile Europa League va avea loc pe 20 februarie iar returul va fi la o săptămână distanță (27 februarie). Prima partidă se va disputa în Gruia

”FC Sevilla va călători în Transilvania atunci când Europa League se va relua, în februarie. Andaluzii au fost norocoși la tragerea la sorți pentru 16-imile Europa League, urmând a da piept cu CFR, campioana României”, a notat, luni, site-ul clubului FC Sevilla.

Comentariul a continuat: ”Clujenii s-au calificat de pe locul secund, dintr-o grupă cu Celtic, Lazio și Rennes. Campioana ultimelor două ediții din Liga 1, CFR se află în acest moment pe locul secund în clasament, în spatele Astrei. CFR are cinci titluri de campioană, 4 Cupei și 3 Supercupe”.

Partidele CFR Cluj – FC Sevilla din 16-imile Ligii Europa vor avea loc pe 20 februarie, în Gruia, respectiv pe 27 februarie, în Spania.

Close
Închide
  Close