De Ciprian Iana,

Cu un antrenor principal de conjunctură, Vergil Andronache, fără rezultate în Liga 1 și cu o listă interminabilă de accidentanți, FCSB speră să-și salveze sezonul printr-o prestație bună în Europa.

În play-off-ul din Liga Europa, trupa bucureșteană va întâlni, astăzi, în manșa tur, care va avea loc la Giurgiu, pe Vitoria Guimaraes (Portugalia), echipă cotată de specialiști cu prima șansă la calificare. Acest lucru reprezintă însă doar un amănunt pentru Gigi Becali, care nici nu se gândește că echipa sa va rata grupele competiției.

“Şansele de calificare sunt de 90% pentru noi şi 10% pentru ei. Avem echipă prea tare, prea puternică!”, a clamat latifundiarul din Pipera.

Acesta a continuat “ofensiva”, declarând, sigur pe el: “Nu are, tată, FCSB-ul probleme. Acum vine Pintilii, vine Gnohere. O să le dăm bătaie la toți pe bandă rulantă: bam-bam-bam!”.

Chiar dacă mai ponderat în declarații, și Narcis Răducan, noul director sportiv de la FCSB, crede că echipa bucureșteană poate face pasul în grupele LE.

Suntem conştienţi de valoarea adversarului, însă calculele hârtiei au fost de multe ori învinse în istoria acestui club. În această dublă, şansele sunt sensibil egale pentru că jucătorii se capacitează într-un mod aparte în competiţiile internaţionale, dincolo de problemele din campionatul intern”, a precizat Răducan.

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări