Mergi direct la conținut »
FCSB l-a luat pe Fortes. "La ce fizic are, poate ajunge mare fotbalist". Unde poate fi vândut golgheterul Gnohere
Sport Libertatea > Sport > FCSB l-a luat pe Fortes. "La ce fizic are, poate ajunge mare fotbalist". Unde poate fi vândut golgheterul Gnohere

FCSB l-a luat pe Fortes. „La ce fizic are, poate ajunge mare fotbalist”. Unde poate fi vândut golgheterul Gnohere

FCSB continuă campania de achiziții. După ce i-a adus pe Florentin Matei și pe Adrian Stoian, Gigi Becali s-a lăudat în această seară că a obținut și acordul celor de la Gaz Metan Mediaș pentru transferul lui Carlos Fortes.

„I-am spus lui Teja că-i fac toate poftele și-i aduc ce jucători vrea. Mi-a spus să mai luăm în atacant că poate vând pe cineva. Îl iau pe Fortes și în vară achit suma de transfer dacă slăbește cinci kilograme. 

Numai așa Fortes se poate dovedi un jucător de mare viitor, are doar 23 de ani. Fortes e simpatic, e un om bun. Dacă se ține de treabă, la ce fizic are, poate ajunge mare fotbalist”, a declarat Gigi Becali.

Portghezul în vârstă de 23 de ani a marcat 5 goluri și a dat 2 pase decisive pentru Gaz Metan Mediaș în cele 19 meciuri jucate în toamnă. Doar în 6 a fost însă integralist.

Andrei Ivan, la vară

Gigi Becali vrea să-l ia și pe Andrei Ivan, dar nu acum: „Am încercat să-l iau pe Ivan, dar el avea o anumită clauză la Rapid Viena și nu putea pleca până în vară”.

„Da, este adevărat. Ne-am înţeles pentru Fortes, împrumut plus opţiune. Se plătesc nişte bani şi pentru împrumut. Am păstrat şi 10% din viitorul transfer. Dacă jucătorul se înţelege cu FCSB, intră în programul lor de mâine”, a spus Edi Iordănescu, pentru Digi Sport.

Gigi Becali a anunțat și posibila despărțire de golgheterul Harlem Gnohere. „La Șumudică (n.r – Al Shabab) nu e posibil să ajungă, doar în vară ar mai putea transfera el străini, are deja nouă în echipă. Dar la Reghe e posibil să ajungă”, a mai spus patronul de la FCSB.


Marius Faghiura, tânărul înjunghiat mortal în Mediaș, a murit sub ochii tatălui său. Trei suspecți, reținuți în cazul crimei

Close
Închide
  Close