MENIU CAUTĂ

FCSB s-a abonat la locul 2 în Liga 1. Gigi Becali: ”CFR Cluj e deja campioană!”

Distribuie

La FCSB nu e liniște, după ce echipa lui Mihai Teja a pierdut pe Arena NațIonală, scor 1-2, cu FC Viitorul. O înfrângere care mărește diferența față de liderul CFR Cluj la cinci puncte.

După ce în 2016, 2017 și 2018 FCSB a terminat invariabil pe locul 2, patronul grupării bucureștene, Gigi Becali, și-a luat și în acest an gândul de la titlu și vizează din nou ”eterna” poziție secundă în Liga 1.

”S-a terminat lupta la titlu. CFR Cluj e deja campioană. Viitorul nu o poate bate pe CFR Cluj. Noi ne luptăm cu Craiova pentru locul 2”, a decretat latifundiarul din Pipera.

Becali a continuat, la Digi Sport: Noi nu avem cum să emitem pretenţii, jucăm după ureche, la ţurcă. Man ne mai salva, dar acum că nu a fost el, nu a mai avut cine să ne salveze. Nu e vorba de noroc sau nenoroc. Păi când joci cu Viitorul e vorba de noroc? E o echipă care a dat un gol în 8 meciuri şi nouă ne-a dat două. E vorba de statistică!”.

Cum titlul e departe, Gigi Becali a trenunțat la funcția neoficială de ”antrenor principal”, lăsându-i libertatea deplină tehnicianului în acte de la FCSB, Mihai Teja!

Gigi Becali

FOTO: Hepta

Nu are rost să mă bag la echipă. Sunt cinci puncte distanță de primul loc. Dacă eram mai aproape, poate mă băgam. Dar așa de ce să îi fac sânge rău lui Teja?”, a precizat Gigi Becali. În schimb, omul de afaceri a anunțat încă o revoluție. La vară, când, după finalul campionatului, va renunța la câțiva jucători și va aduce alții ”de forță”, care să ajute echipa.

”O să fie curățenie la vară. Am pierdut un an și gata. Nu avem războinici. Avem jucători de fotbal în sală. O să facă o echipă de fotbal în sală, ca să iau acolo 5-6 dintre ei. Câștigăm acolo campionatul. O să cumpăr la vară trei-patru jucători. Ne trebuie jucători puternici, de forță. Fotbalul nu se câștigă cu jucători ca Matei. Trebuie să fie puternici”, a decretat Gigi Becali.


EXCLUSIV. Un om de afaceri neamț, simpatizant #rezist, și un arhitect acuză cea mai reputată revistă de business din Germania că a inventat citate într-un articol dur la adresa României!

Comentarii