Kira (17 ani), fata “regelui” fotbalului românesc, Gică Hagi, şi Alexandra (17 ani), fiica fostei mari atlete Violeta Beclea-Szekely, fac spectacol într-un alt domeniu decât sportul: actoria!
La 17 ani, Kira Hagi a reuşit să acumuleze deja experienţă. Şi-a făcut debutul pe scena Teatrului de Comedie, unde a interpretat un rol secundar într-o piesă de teatru. A mai jucat şi la Teatrul Foarte Mic.
În primăvară, a avut rolul principal în scurtmetrajul “Bucureşti, te iubesc! Bucureşti, te iubesc!” (regia: Mircea Ghinescu), iar în septembrie a participat la un workshop susţinut de Ivana Chubbuck. A jucat şi în primul film aromân – “Nu sunt faimos, dar sunt aromân” (regia: Toma Enache).
Kira studiază la o şcoală de specialitate în Londra şi visează să ajungă actriţă de talie mondială la Hollywood, “poate şi regizor”.
Va face un film cu «Generaţia de aur»
Visul secret al Kirei: să poată să regizeze un film dedicat “Generaţiei de aur”, din care a făcut parte şi celebrul ei tată.
Alexandra (17 ani), fiica soţilor Beclea-Szekely, e la fel de ambiţioasă ca şi mama ei. Nu a ales o carieră sportivă în atletism sau în altă disciplină, asemenea părinţilor, ci actoria. În fiecare vară, Alexandra pleacă în tabăra Stagedoor Maner, de la New York, fiind prima româncă ajunsă în cea mai cunoscută tabără de actorie din SUA.
A fost colegă de scenă cu nepoata lui Bob Marley şi cu copiii altor celebrităţi. Acolo s-au lansat faimoasele actriţe Mandy Moore şi Natalie Portman. Pe lângă şcoală şi tabără, ea mai face şi cursuri de actorie cu Daniela Minoiu, având reprezentaţii la Teatrul Nottara.
“Alex vrea să facă facultatea în State. Însă cum actoria nu e un job care să-i ofere stabilitate financiară, ia în calcul şi o facultate de jurnalism şi comunicare. La Universitatea din New York are posibilitatea de a urma aceste cursuri în paralel. Dar mai are timp să decidă ce va dori să facă”, ne-a mărturisit Violeta.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite