Pregătită la CSA Steaua de marea campioană Anişoara Cuşmir, Jennifer a stabilit un nou record naţional la categoria sa de vârstă.

Jennifer re 12 ani, este cea mai tânără componentă a secţiei de atletism a CSA Steaua Bucureşti şi a cucerit titlul de campionă naţională la categoria de vârstă la care a concurat la Campionatelor Naţionale pentru copii 1, 2 şi 3 – etapa finală.

”Tot mai bună de la un concurs la altul, Jennifer a îmbunătăţit recordul naţional la săritură în lungime de trei ori în sezonul indoor. În decembrie a dus recordul la 5.34 m, în martie a adăugat doi centimetri, pentru ca la etapa finală să se impună cu un valoros 5.39 m. Micuţa atletă a fost descoperită şi este antrenată de campioana olimpică de la Los Angeles 1984 şi recordmena mondială Anişoara Cuşmir Stanciu, cea mai bună săritoare în lungime all time a României”, notează pagina de facebook a clubului CSA Steaua.

12391013_550557441763211_673064115004913331_nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

REPORTAJ. Fața mai puțin discutată a Bisericii. Preotul care face injecții: „Știu să ajut și la o naștere. Până acum, nu a fost cazul”
Recomandări
REPORTAJ. Fața mai puțin discutată a Bisericii. Preotul care face injecții: „Știu să ajut și la o naștere. Până acum, nu a fost cazul”

Ibrahim Dossey, unul dintre cei mai apreciaţi portari străini care au activat în România, s-a stins din viaţă acum opt ani, în urma unui accident auto în zona Breaza (prahova). Intrat în comă, Dossey a murit după trei luni, la doar 36 de ani. Fiica sa avea atunci doar patru ani.

„Mi-a zis, așa îmi amintesc eu, că ar trebui să lupt în continuare, sa progresez în tot ce fac. Din când în cand mergeam la antrenamente cu el. Îmi spune și mami acum, când alergăm pe stadion, că alergăm cu el acolo”, spunea Jennifer despre amintirea tatalui său, într-un interviu pentru sport.ro.

Ajutată de Marica, prin intermediul fundației sale, Jennifer Dossey e fan Usain Bolt.

„Mami este foarte mândră de tine, iar medaliile astea toate, cu ambiția ta, pot umple patul. Tu ești medalia mea, facem o echipă buna și o să reușim, da?”, spunea mama.

”Am vrut sa fac sport, mișcare, condiție fizică și, in plus, nu este corect să stau în casă sau să stau în fața blocului, nu este sanatos”, spune Jennifer, care are peste 30 de medalii, din care 25 de aur!

Antrenoarea ei, Anișoara Cușmir a luat aurul în ’84 la Los Angeles: „Jennifer e bună! Exact tipul săritoarei, picioare lungi, trunchiul scurt și are calități cu care vine de acasa: viteza, detenta, seamăna cu tatăl ei din punctul asta de vedere. Este o fetiță care gândește matur, s-a maturizat foarte repede tocmai din cauza ușoarelor greutăți din viață”.

10.000 de deținători de polițe Euroins, care au avut pagube sau vor să renunțe la RCA-ul făcut la Euroins, au depus deja cerere către FGA
Recomandări
10.000 de deținători de polițe Euroins, care au avut pagube sau vor să renunțe la RCA-ul făcut la Euroins, au depus deja cerere către FGA

„Vreau să pot s-o întrec pe antrenoarea mea și s-o fac mândra de mine”, zice Jennifer.

Ioana a lucrat la Federația Română de Fotbal și a reușit să facă un credit bancar pentru a-și cumpara un apartament cu două camere. Nu l-a putut mobila încă de la inceput, așa că, mult timp, Ioana și Jenny au locuit într-o casă goală. Însă, Ioana nu s-a lasat doborâtă de lipsa banilor, ci a continuat să facă economii, din care sa cumpere cate un obiect în casă, o dată la câteva luni. 

Chiar dacă face sport de performanță, puștoaica cochetează cu modelling-ul, dar și cu actoria. A apărut într-un videoclip al lui Nicole Cherry, iar de-a lungul timpului a defilat pentru diferiți creatori de modă.

”Am aplicat la programul «Prima casă» şi mi-am luat un apartament cu două camere. Voi plăti 320 de euro pe lună în următorii 30 de ani. Din salariu nu-mi mai rămâne nimic, dar măcar dau banii pentru noi, nu pe chirii. Ne descurcăm foarte greu, dar nu murim de foame” – Ioana Dossey

::placeholdeR–>

Ibrahim Dossey Allhotey s-a născut în Accra, capitala Ghanei, pe 24 noiembrie 1972. În România a jucat din anul 2000, pentru FC Braşov, Rapid, Unirea Sânnicolau Mare şi Pandurii Târgu-Jiu. Pe 13 septembrie 2008 a suferit un accident rutier lângă Breaza şi a intrat în comă. După aproximativ trei luni, pe 9 decembrie 2008, a decedat la Spitalul „Bagdasar-Arseni”. Este înmormântat în cimitirul turcesc din Hârşova, oraşul natal al soţiei sale. Are o fetiţă în vârstă de 7 ani, Jennifer, şi un fiu dintr-o relaţie anterioară, în vârstă de 18 ani, care trăieşte în Ghana şi de educaţia căruia se ocupă fostul jucător al lui Sporting Lisabona, Kwame Ayew, fratele lui Abedi Pele. 92 de meciuri are Dossey în Liga I şi 37 în Liga a II-a.