Mergi direct la conținut »
Finalul încins de campionat l-a făcut pe Gigi Becali să iasă din nou la luptă!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Finalul încins de campionat l-a făcut pe Gigi Becali să iasă din nou la luptă!

Finalul încins de campionat l-a făcut pe Gigi Becali să iasă din nou la luptă!

Gigi Becali le-a transmis vești bune fanilor Stelei, prin vocea team-managerului Marius Ianul.

”S-a creat o confuzie, care a îndepărtat fanii de pe stadion. Am vorbit personal cu Gigi Becali și mi-a spus că nu se pune problema să lase Steaua. N-a zis niciodată că nu-l mai interesează Steaua. Mi-a spus că Steaua trebuie să câștige campionatul, deoarece este cea mai puternică echipă din România.

Fani sunt induși în eroare și în cazul emblemei. Clubul nostru are aceeași denumire de când a fost preluat de Gigi Becali, FC Steaua București SA. N-au de ce să fie supărați. Nu noi am refuzat discuțiile cu Armata, am fost deschiși. Noi așteptăm de două luni un răspuns. Armata ne-a refuzat în urmă cu două săptămâni, de aceea nu mai jucăm în Ghencea. Noi am contestat decizia Înaltei Curți, iar acum este un proces de evaluare a siglei. Palmaresul aparține exclusiv FC Steaua București SA. 

Zvonurile despre transferul lui Hamza sunt false. Nu e adevărat nici că Prepeliță a fost scos din echipă de Gigi Becali. El a avut probleme medicale și a intrat în programul normal de progătire al echipei. Va juca în meciul cu Oțelul.

În privința lui Tănase, el nu va juca nici cu Oțelul, iar dacă leziunea nu e gravă poate reveni peste două etape, cu U Cluj.

Situația antrenorului Costel Gâlcă. Nu s-a pus niciodată problema schimbării lui Gâlcă. Gigi Becali nu a luat în calcul nicio secundă această posibilitate. Nu pot spune ce se poate întâmpla dacă Steaua nu va câștiga în următoarele jocuri”, a precizat Marius Ianuli la Digi Sport..    

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close