MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2012 13:29

FLOAREA LEONIDA, „executată” în presa internaţională. AFLĂ ce scriu ziarele de afară

Distribuie

"Gimnasta Floarea Leonida, fostă campioană europeană la juniori, acum în vârstă de 25 de ani, a emigrat în Germania, unde practica astăzi cea mai veche meserie din lume", scrie O Jogo, în ediţie electronică. Cotidianul de sport arată că Leonida a ajuns iniţial la Ingolstadt, în 2008, unde a acumulat datorii şi a fost dată afară din spaţiul pe care îl închiria.

Un alt cotidian online de limbă portugheză, d24am.com, prezintă cazul fostei gimnaste. „Înglodată în datorii şi trecând printr-o depresie, Floarea Leonida a primit o oferă de a lucra într-un bordel din Germania, prin intermediul unui fost iubit”. d24am.com citează apoi Libertatea, care a arătat oraşele în care se prostitua „Ina”, numele sub care era cunoscută Floarea Leonida printre clienţii săi din Germania.

Şi manna.ro, un site foarte citit din Ungaria, prezintă povestea fostei gimnaste din România. „Foştii mari campioni români nu au şansa la o viaţa prea bună în România”, comentează jurnaliştii maghiari, care subliniază că Leonida a ales prostituţia în Germania din cauza lipsei de şanse din ţara natală.

Şi ediţia în germană a Eurosport, citită de sute de mii de oameni în fiecare zi, prezintă cazul Floarei Leonida. „Părinţii i-au spus să meargă în Germania şi să se facă antrenoare de fitness. Este ceea ce fosta gimnasta a făcut în primii ani în Germania, dar problemele financiare au determinat-o să îşi schimbe meseria. Astăzi, lucrează în districtul roşu”, scrie eurosport.de.
CITEŞTE ŞI:

  • FLOAREA LEONIDA, la prostituţie în Germania. Cum comentează o MARE CAMPIOANĂ situaţia gimnastei românce
  • Este gimnasta porno victima traficanților de carne vie?
  • Psihologul Florin Tudose explică de ce a ajuns Floarea Leonida să se prostitueze în Germania
  • DESTĂINUIRI EROTICE! Un client de-al Floarei Leonida povesteşte TOT ce a făcut cu românca – Alte sporturi | Libertatea.ro

Citește mai multe despre Floarea Leonida pe Libertatea.

Comentarii