Mergi direct la conținut »
”Flocea și ”Roti”, prezentați la ACS Poli. ^”Sunt onorat că pot să antrenez aici”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > ”Flocea și ”Roti”, prezentați la ACS Poli. ^”Sunt onorat că pot să antrenez aici”

”Flocea și ”Roti”, prezentați la ACS Poli. ^”Sunt onorat că pot să antrenez aici”

Florin Marin (62 de ani) a fost prezentat marți ca antrenor principal la ACS Poli Timișoara. Flocea îk va acea ca ”secund” pe Iosif Iosif Rotariu (53 de ani), fostul mare internațional, informează acspoli.ro.

Florin Marin, noul ”principal” polist, a spus: ”În primul rând, îmi pare rău de Dan Alexa, pe care-l cunosc foarte bine, am colaborat foarte bine când era jucător, la Dinamo, Rocar și Universitatea Craiova. A făcut performanță la Timișoara, atât ca antrenor, cât și ca jucător. Îi prevăd o carieră foarte frumoasă de antrenor, are un caracter deosebit, veți vedea că va reuși în această meserie, care nu e ușoară. Sunt onorat că am posibilitatea să antrenez Poli Timișoara, o echipă de tradiție din fotbalul românesc. Am fost impresionat de atmosfera de la Timișoara, și ca jucător și ca antrenor, fotbalul fiind mereu pe primul plan aici. Suporterii de aici sunt extraordinari, chiar îi rog să fie alături de echipă în aceste momente. Avem nevoie de sprijinul lor! În ceea ce privește echipa, pot să spun că are potențial și calitate, dar în primul rând trebuie schimbată atitudinea. Trebuie ca jucătorii să aibă mai multă încredere în ei. Sunt încrezător că împreună cu ei vom reuși să redresăm situația”.

Iosif Rotariu, antrenor secund: ”Vreau să-i mulțumesc lui Florin Marin pentru încrederea acordată și că s-a gândit să mă coopteze în staff, conducerii și lui Daniel Stanciu, pe care-l cunosc foarte bine. Timișoara este casa mea, aici m-am lansat! Sper să obținem sâmbătă prima victorie!”.

Managerul sportiv Daniel Stanciu a explicat ultimele mutări din cadrul echipei:

”Avem un nou staff tehnic, condus de Florin Marin. Este o alegere care ne aparține 100% și care credem că se pliază pe ceea ce vrem să facem în acest moment la Poli. Este un moment zero și trebuie să aducem Poli acolo unde ne propusesem  în vară. Știți foarte bine că Dan Alexa și-a înaintat demisia imediat după meciul cu Viitorul. A luat decizia la cald, ne pare rău, cu toții regretăm. Dan Alexa a fost pilonul a ceea ce a fost Poli în ultimul an și jumătate. A reconstruit o echipă care a revenit în prima ligă, o formație puternică. Din păcate, campionatul nu a început așa cum am scontat. Continui să cred că împreună cu Dan Alexa puteam să redresăm această situație, dar a fost decizia lui 100%. Ne-am orientat spre Florin Marin fiindcă este un antrenor cu experiență, un CV bogat, cu rezultate foarte bune. Să nu uităm de trecutul apropiat, Oțelul a fost una din revelațiile returului din sezonul precedent. Era 99% retrogradată, dar a reușit câteva rezultate de senzație, să câștige pe terenul Stelei, plus acea victorie de la ASA din ultima etapă. Mă bucur că a acceptat să vină și că din staff va face parte Iosif Rotariu, un nume mare al Timișoarei și al fotbalului românesc”.

 

 

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close