Mergi direct la conținut »
Antrenorul Florin Marin a fost demis de ACS Poli. Petre Grigoraș, prima opțiune
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Antrenorul Florin Marin a fost demis de ACS Poli. Petre Grigoraș, prima opțiune

Antrenorul Florin Marin a fost demis de ACS Poli. Petre Grigoraș, prima opțiune

ACTUALIZARE 22.00. ACS Poli a fost refuzată de Cosmin Contra. Conform Tele Europa Nova, Petre Grigoraș a fost contactat de club, iar antrenorul trecut ultima dată pe la ASA Tg. Mureș a dat o declarație interesantă! Petre Grigoraș a recunoscut că a fost sunat de Daniel Stanciu, după ce emisiunea Liga de Vest i-a dat numele în exclusivitate. ”Da, am fost sunat. O să dau un răspuns până mâine. Deocamdată, nu e nimic sigur. Eu sunt singurul sunat. M-a sunat domnul Stanciu, nu am vorbit niciodată cu domnul Robu, a declarat ”Grig” pentru oradestiri.ro. -------

Înfrângerea cu CS U Craiova, 0-1, i-a fost fatală lui Florin Marin (62 de ani), care a fost debarcat de la ACS Poli! Informația a apărut pe grupul suporterilor, dar a fost confirmată de surse oradestiri.ro.

Florin Marin a fost foarte supărat după meciul pierdut cu CSU Craiova. Antrenorul a mers la București și a dat două zile libere echipei. Luni dimineața, tehnicianul a fost demis. Informația a fost postată pe contul paginii de Facebook a suporterilor ACS Poli, iar sursele site-ului oradestiri.ro confirmă demisia.

Cosmin Contra ar fi favorit să îi ia locul lui Florin Marin! De altfel, ”Guriță” a și spus joi seara, la Dolce Sport, că ar prelua echipa pentru play-out doar! Un alt tehnician curtat de club este Ioan Andone, care însă a spus că ar veni doar din vara la ACS Poli.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close