Mergi direct la conținut »
Răducioiu: ”Mă îndrăgostisem până peste cap de Janine!”
Sport Libertatea > Sport > Răducioiu: ”Mă îndrăgostisem până peste cap de Janine!”

Răducioiu: ”Mă îndrăgostisem până peste cap de Janine!”

Florin Valeriu Răducioiu (44 de ani) și-a deschis sufletul, într-un interviu acordat pentru cotidianul ”Gazeta Sporturilor” în noaptea meciului Anglia – Italia 1-2. ”Marele Blond” a vorbit fără ocolișuri despre sezonul 1991-1992, pe când fostul atacant era legitimat la Verona. El a avut o relație cu Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu, boss-ul Pro TV.

„Un sezon de coşmar! Mă îndrăgostisem până peste cap de Janine, un fotomodel celebru al acelor ani. Toată fiinţa mea era legată în acea perioadă de această fată, care avusese nişte contracte şi în Italia şi terminase o relaţie cu Florin Segărceanu. Adevărul e că am abordat-o pe Janine direct de pe stradă, în zona bulevardului Dacia. Aveam un VW Corrado sport, ne-a făcut cu mâna, am dus-o acasă ca un cavaler adevărat, am făcut apoi schimb de telefoane şi s-a legat o idilă

Eram căzut la meciuri, la antrenamente, suporterii ne atacau când veneam din deplasări, m-au agresat şi pe mine o dată. Am retrogradat în acel sezon, fanii m-au considerat vinovat, pe bună dreptate, iar eu, peste ani, mi-am cerut scuze public pentru prestaţiile din anul dezastruos. Am greşit şi nu l-am ascultat atunci nici pe Giovanni Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunţ la Janine, dar n-am făcut-o decât foarte târziu. Despărţirea s-a petrecut într-un fel foarte dur!”, spune Răducioiu, pentru ”Gazeta Sporturilor”.

Florin Răducioiu este însurat cu italianca Astrid, iar din relația lor a rezultat doi copii.

Close
Închide
  Close