Fostul internațional rapidist Iulian Chiriță își reface viața în Spania, după ce a stat în spatele gratiilor la Barcelona și la Madrid timp de un an și nouă luni, în perioada 2015-2017, fiind acuzat că făcea parte dintr-o rețea mafiotă de furturi cu carduri. “N-am avut nici o vină, autoritățile spaniole și-au bătut joc de mine”, susține atacantul, care a făcut parte din lotul României prezent la CM 1994 din SUA.

De la distanță, urmărește momentele importante din fotbalul românesc, iar apele tulburi de la FCSB, cu intervențiile abrupte în vestiar ale patronului, le comentează cel mai direct: “Nu mi-a plăcut Steaua niciodată, dar, știindu-l pe Gigi, îi dai uneori dreptate, fiindcă investește mult, iar în urmă cu cinci-șase ani îi forța și pe ceilalți investitori să bage bani ca să țină pasul. E drept că enervează pe mulți prin felul lui de a fi, dar ai numai două opțiuni. Ori nu-l cunoști și nu lucrezi cu Gigi, ori faci ca el. A cam depășit limitele în chestiunile cu tehnicienii, dar crede probabil că a învățat fotbal după atâta timp și d-asta a devenit mai obraznic cu antrenorii”.

“Nu mai dormi noaptea dacă vezi echipa pe locurile 4-5”

Completează: “De afară, pare un spectacol trist, cu toate intervențiile și aparițiile lui Gigi. Pe de altă parte, stai și te gândești ce discrepanță e între salariile oferite jucătorilor și ce se întâmplă uneori pe gazon. Să vezi că echipa alunecă pe locurile 4-5, nu mai poți dormi noaptea. Din cauza asta mai are probabil și aceste ieșiri. Și atunci nu mai e chiar un tablou trist. Sunt curios acum cum se va descurca până la urmă Vintilă pe banca tehnică. Cine se duce la FCSB știe ce-l așteaptă și felul de a fi al lui Gigi îi ține departe pe antrenorii cu personalitate”.

Ad placeholder

Există și în Spania destule comentarii ale președinților sau patronilor, dar aici cuvintele sunt ceva mai căutate. S-au dus vremurile în care Gil y Gil, șeful lui Atletico, făcea zilnic spectacol public.

Iulian Chiriță:

“N-am înțeles niciodată de ce jucătorii români sunt vânduți din campionatul intern cu prețuri sub sârbi, bulgari, polonezi sau maghiari. Poate fiindcă nu confirmă sau nu prea ajungem prin primăvara europeană. Cred că vindem cel mai prost din estul Europei. Din cauza asta n-o să ajungă Gigi să-l dea vreodată pe Coman cu 50-60 de milioane de euro”, a conchis târgovișteanul.

Citeşte şi:

România – Suedia 0-2, în preliminariile Euro 2020. Contra pleacă după meciul din Spania

Hotnews: Înregistrări cu intervenția jandarmilor de pe 10 august, ținute la secret. ”Nu este exclus să mai apară vreo filmare, așa cum s-a întâmplat în cazul Colectiv”

Procesul Colectiv se apropie de verdict. La următoarea înfățișare vor fi audiați ultimii trei inculpați

Ce s-a întâmplat cu asistenta care a apărut în lenjerie intimă în fața pacienților, iar șefii au sancționat-o. Norocul i-a surâs
PARTENERI - GSP.RO
Ce s-a întâmplat cu asistenta care a apărut în lenjerie intimă în fața pacienților, iar șefii au sancționat-o. Norocul i-a surâs
ADEVĂRATUL motiv pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit! Ea i-a CERUT să...
PARTENERI - PLAYTECH.RO
ADEVĂRATUL motiv pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit! Ea i-a CERUT să...
Horoscop 10 iulie 2020. Leii pot fi tentați să încalce anumite drepturi ale altora
HOROSCOP
Horoscop 10 iulie 2020. Leii pot fi tentați să încalce anumite drepturi ale altora
RECOMANDĂRI