Mergi direct la conținut »
Fotbaliștii decedați în această săptămână, înmormântați unul lângă altul! Viteza le-a fost fatală! Golgheterul ar fi trebuit să plece sâmbătă la muncă, în Singapore. Fusese pe vas, în Franța
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fotbaliștii decedați în această săptămână, înmormântați unul lângă altul! Viteza le-a fost fatală! Golgheterul ar fi trebuit să plece sâmbătă la muncă, în Singapore. Fusese pe vas, în Franța

Fotbaliștii decedați în această săptămână, înmormântați unul lângă altul! Viteza le-a fost fatală! Golgheterul ar fi trebuit să plece sâmbătă la muncă, în Singapore. Fusese pe vas, în Franța

Cei doi fotbalişti de la Frăţia Măerişte (liga a cince, Sălaj), decedaţi în accidentul de la Bobota, vor fi conduşi pe ultimul drum în două zile diferite. Dacă Cosmin Ghencean (19 ani) a fost înmormântat sâmbătă, Florin Mitrașca (21 de ani) va fi condus pe ultimul drum duminică, tocmai atunci când trebuia să se despartă de familie şi prieteni, pentru a pleca la muncă în Singapore, informează sportulsalajean.ro.
Accidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01:40,  în localitatea Bobota, pe DN 1 F. Potrivit cercetărilor efectuate de către poliţiştii veniţi la faţa locului, maşina în care se aflau Mitraşca şi Ghencean a părăsit carosabilul în urma vitezei excesive, iar într-o curbă la stânga semnalizată corespunzător prin indicator rutier şi marcaj continuu, şoferul Mitraşca a pierdut controlul maşinii, după care a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard din beton.

Impactul a fost atât de puternic încât cei doi tineri au murit pe loc, iar cei de pe echipajul de intervenţie veniţi la faţa locului nu au putut face nimic, decât să constate decesul.
Șoferul avea permis de conducere de puţin timp, iar experienţa la volan se pare că i-a fost fatală. Cât despre maşină, Mitraşca era foarte mândru, deoarece pentru acel Fiat Brava, pe care şi l-a dorit foarte mult, a trudit singur în străinătate, muncind în Franţa, pe un vas. 
 
Florin Mitraşca era golgheterul echipei Frăţia Măerişte şi evolua la echipa din Liga a V-a (locul șase în ultimul sezon, în seria de Vest din Sălaj) de 7 ani, ajungând chiar căpitanul echipei. Cosmin Ghencean era legitimat la gruparea din Măerişte de mai bine de doi ani, ambii fiind cunoscuţi ca doi jucători luptători.
1439570636image
“Amândoi erau nişte băieţi foarte muncitori, iar cu Florin eram chiar vecini şi de câte ori a fost nevoie, mi-a sărit în ajutor. Îmi pare nespus de rău că aceşti tinerii ne-au părărsit pentru totdeauna”, ne-a mărturisit primarul comunei Măerişte, Vasile Lazăr
Familiile celor doi au luat decizia să fie înmormântaţi în zile diferite, dar unul lângă celălalt. Prietenii, colegii şi apropiaţii au fost alături de familia lui Cosmin Ghencean sâmbătă după amiază, atunci când, la casa părintească din comuna Măerişte va avea loc, începând cu ora 13.00, slujba de înmormântare.
1439670803image
 Florin Mitraşca va fi înmormântat duminică, tocmai atunci când golgheterul Frăţiei trebuia să îşi ia rămas bun de la familie şi prieteni, deoarece urma să plece spre Singapore, acolo unde recent a obţinut un nou contract de muncă. Înmormântarea lui va începe la ora 13:00. 
 
Close
Închide
  Close