MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2018 10:24

Fotbalistul gabonez Shiva N’Zigou a făcut dezvăluiri cutremurătoare: tatăl i-a omorât mama! Iar el a avut relații incestuoase, dar și homosexuale! A fost coleg cu Viorel Moldovan

Distribuie

Fotbalistul gabonez Shiva N'Zigou a făcut dezvăluiri cutremurătoare: tatăl i-a omorât mama! Iar el a avut relații incestuoase, dar și homosexuale!

Shiva N’Zigou  a jucat la FC Nantes (2001 – 2005 / 33 de partide, 3 goluri), FC Guegnon (2004 – 2005 / 18 partide, 5 goluri), Reims (2005 – 2010 / 64 de partide, 10 goluri), iar din 2011 până în 2014, când s-a retras, a îmbrăcat doar tricoul unor formații mărunte.

Fotbalistul gabonez Shiva N’Zigou a făcut dezvăluiri cutremurătoare: a mințit în privința vârstei

El a strâns 24 de selecții și 5 goluri în naționala Gabomnului. El a fost considerat mult timp cel mai tânăr marcator de la turneul final al Cupei Africii pe Națiuni, pentru un gol marcat la 16 ani și 93 de zile. De fapt, nu aceea era vârsta lui reală.

'Mama e moartă, dar vreau să mărturisesc că a fost sacrificată. Am trecut pe la multe echipe şi am semnat multe contracte, dar tata voia toţi banii pentru el. Mi-a zis că o s-o ucidă pe mama.

Eu n-am fost de acord, dar el a făcut-o oricum. El a făcut asta pentru ca spiritul ei să mă ajute să progresez în carieră. Când eram mai tânăr, am întreţinut relaţii sexuale cu mătuşa şi cu sora mea. Apoi am avut relaţii cu bărbaţi', s-a confesat fostul fotbalist, la TV2Vie.

'Am minţit în privinţa vârstei când am ajuns în Franţa', a mai spus fostul fotbalist, care acum are 40 de ani, nu 35, cum ar fi avut dacă data nașterii știută până acum ar fi fost cea reală.

Fotbaliștii care recunosc că au avut legături homosexuale sunt foarte puțini.

N’Zigou a fost coleg cu internaționalul român Viorel Moldovan la Nantes, între 2001 și 2004.


CITEȘTE ȘI:
Dacă ești părinte te va interesa asta: Libertatea a aflat de ce 10 opțiuni pe lista de licee sunt prea puține și copilul tău poate rămâne nerepartizat! Peste 20 de opțiuni sunt mult mai sigure!

Citește mai multe despre Shiva NZigou, Crima, Mama, nantes și tata pe Libertatea.

Comentarii