MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 11:35

Fotbalistul sud-african Mogau Tshehla a murit într-un accident de mașină. Clubul la care juca e blestemat: a pierdut mai mulți jucători din 2012 încoace în condiții similare

Distribuie

Fotbalistul sud-african Mogau Tshehla a murit într-un accident de mașină. Clubul la care juca e blestemat: a pierdut mai mulți jucători din 2012 încoace în condiții similare.

Clubul sud-african Polokwane City (locul 13 din 16 în prima divizie din Africa de Sud) a anunțat decesul fundașului Mogau Tshehla  (26 de ani), mort ieri într-un accident rutier. Fundașul dreapta venise în ianuarie 2017 de la Witbank Spurs, iar în acest sezon bifase 10 meciuri și 1 gol în toate competițiile pentru echipa Polokwane City.

Fotbalistul sud-african Mogau Tshehla a murit într-un accident de mașină. Clubul e blestemat

Decesul lui Mogau Trinity Tshehla a confirmat că acest club, Polokwane City, parcă e urmărit de un blestem. În 2012, patru fotbaliști de la această grupare – Khomotso Mpaketsane, Moeketsi Nthete, Mojalefa Mphuthi și Koketso Takalo – au murit tot într-un accident de mașină în care a fost implicat autocarul echipei.

Kopano Sekgobela, alt jucător de la echipa Polokwane, a rămas paralizat în urma unui incident rutier. Mogamat Jacobs, fost mijlocaș la aceeași echipă, era să-și piardă viața într-un accident. Mijlocașul a avut nevoie de 18 luni de spitalizare după accidentul din 2016.

Cecil Lolo, de la Maritzburg United, în urmă cu doi ani, iar Mondli Cele și Mlondi Dlamini, ambii de la Maritzburg United, în octombrie anul trecut, sunt alți fotbaliști sud-aficani morți în accidente rutiere.

 Lesley Manyathela și Gift Leremi, două staruri de la Orlando Pirates, au murit în 2003, tot după o coliziune pe stradă.

CITEȘTE ȘI: 

Tudorel Toader se întoarce în țară în urma scandalului care vizează DNA

Loading...
Comentarii