Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FOTO | Dinu Gheorghe își vinde vila din Primăverii cu 5 milioane de euro! Are pivniță cu ușă blindată, 10 camere, 7 băi și 10 locuri de parcare

FOTO | Dinu Gheorghe își vinde vila din Primăverii cu 5 milioane de euro! Are pivniță cu ușă blindată, 10 camere, 7 băi și 10 locuri de parcare

Dinu Gheorghe, numit de doar două săptămâni președinte la Dunărea Călărași, a decis să-și scoată la vânzarea "palatul" pe care îl deține în centrul Bucureștiului.

De Andrei Crăițoiu,

De câteva zile, cele mai importate site-uri de anunțuri imobiliare sunt pline cu anunțuri în care vila lui Dinu Gheorghe este scoasă la vânzare contra sumei fabuloase de 5 milioane de euro! Vila are 500 de metri pătrați și este înconjurată un teren de aproape 1.300 de metri pătrați.

Curtea vilei de lux se întinde pe 1.300 de metri pătrați

Proprietatea are 10 dormitoare, 4 camere, 7 băi, dar și 10 locuri de parcare. Patru locuri în curte și 6 locuri cu sistem de bolarzi. Acești bolarzi – piloni retractabili ce pot fi comandați prin telecomandă, acționare locală sau de la distanță printr-o aplicație instalată pe telefonul mobil, oferă garantarea locurilor de parcare aflate în exteriorul curții.

Camera de zi aflată la parter este exterm de spațioasă

„Fermecătoarea clădire are toate atributele unei locuințe pentru persoanele care își doresc confortul și liniștea într-o proprietate luxoasă aflată în mijlocul unei comunități selecte, în imediata apropiere a parcului Herăstrău, oferind unei familii moderne spațiul ideal pentru o viață fericită într-o zonă care profită din plin de toate beneficiile aerului curat și a liniștii”, se arată în anunțurile postate de Dinu Gheorghe.

Casa lui Gheorghe Dinu are 10 camere, dintre care 4 sunt dormitoare

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Imobilul a fost construit în 1940, consolidat în 2000 și reamenajat integral anul trecut. „Viitorul proprietar se va bucura de o casă inteligentă, cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Tehnologia smart permite controlarea toturor sistemelor atât din interiorul cât și din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tabletă și este menită să asigure confortul proprietarilor. Printre facilitățile oferite enumerăm alarma, supraveghere video, rulouri acționate electric, sistem audio etc”, continuă prezentarea vilei de 5 milioane de euro.

Conacul este dotat și cu o mică sală de fitness

Un alt detaliu interesant îl reprezintă pivniță stabilimentului, ce poate fi transformată în cramă sau în cameră de panică, aceasta fiind dotată cu ușă blindată! În plus, curtea deține o zonă de recreere care este compusă în exterior dintr-o zonă de lounge, foișor, loc de joacă pentru copii, iar în interior de sală de sport și cameră de masaj. Curtea este dotată cu aspersoare automate și robot de tuns iarba, întreținerea făcându-se autonom, nefiind necesar personal pentru mentenanță.

Dinu Gheorghe are 66 de ani și a fost președinte la Brașov, Rapid, Dinamo, Astra, ASA Tg. Mureș, iar în prezent la Dunărea Călărași.

Foto: Regatta.ro, GSP


Citește și: 

Selecționerul Cosmin Contra, în conflict cu fanii! Replici acide pe Instagram: „Bou și agramat” vs „Boule, să îți iei ochelari”

Close
Închide
  Close