Echipa Franţei a călătorit spre Ribeirao Preto de unde vor lua trenul către Estadio Santa Cruz, în timp ce Ecuadorul a mers 40 de minute mai  departare de capitala Rio Grande do Sul, unde se vor intra în cantonament pentru Mondial, la centrul de pregătire Vila Aventura.

”Ma bucur foarte mult că am ajuns cu bine în Brazilia şi că particip la Cupa Mondială. Am pregătit bine acest Mondial şi jucătorii sunt pregătiţi să facă un Mondial bun” a spus Didier Deschamps, selecţionerul Franţei.

Oraşul Belo Horizonte a primit două foste Campioane Mondiale: Uruguay şi marea rivala a brazilienilor, Argentina. Messi şi compania se vor antrena la Cidade do Galo, iar celeștii se vor pregăti la Estadio Joaquim Henrique Nogueira.

”Ne-am pregătit acasă pentru acest turneu, este o mare onoare pentru noi să ne aflăm la acest Campionat Mondial şi să simţim căldura cu care suntem primiţi”, a spus fundaşul uruguayan Diego Lugano.

Uruguayenii încep Modialul sâmbătă, 14 iunie, împotriva celor din Costa Rica, de la ora 22.00, în timp ce Franţa, Argentina şi Ecuador joacă duminică,  15 iunie, împotriva celor din Honduras, Bosnia Herţegovina şi Elveţia. În total, până acum au ajuns 25 de delegaţii în Brazilia pentru Campionatul Mondial.