MENIU CAUTĂ

Fratele fotbalistului argentinian Patricio Romero a fost ucis în timpul unui jaf! ”N-a vrut să le dea lucrurile și l-au omorât!”

Distribuie

Fratele fotbalistului argentinian Patricio Romero a fost ucis în timpul unui jaf! ”N-a vrut să le dea lucrurile și l-au omorât!”.

Patricio Romero, un fotbalist în vârstă de 25 de ani, care aparține de clubul Temperley, trece prin momente cumplite, după ce fratele său, Federico, în vârstă de 23 de ani, a fost ucis sâmbătă noapte în orașul Glew, din zona metropolitană Buenos Aires.

Victima, Federico Romero

Victima, Federico Romero

Fratele fotbalistului argentinian Patricio Romero a fost ucis în timpul unui jaf. Hoții l-au urmărit în casa surorii lui

„Federico Romero și un prieten din comunitatea boliviană au vrut să meargă la «Clubul 15 Ianuarie» și să se distreze, dar n-au fost primiți și au mers înapoi spre case.

La un moment dat, când a rămas singur, Federico Romero a realizat că doi motocicliști îl urmăreau și a fugit, adăpostindu-se în casa surorii lui, care se afla în apropiere.

Hoții l-au urmărit și acolo și i-au cerut lucrurile. El a refuzat și a fost ucis pe loc”, a spus Karina, prietena victimei, pentru „Clarin”.

Recent,, un fotbalist din Argentina a fost ucis în plină stradă tot de un fotbalist.


CITEȘTE ȘI:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. Executat de instanță pentru „țeapa’ de 1,5 milioane de lei

Ferma lui Dragnea jr. trage țeapă după țeapă! Are 75 de bilete la ordin refuzate în valoare de 2,3 milioane de lei în ultimele două luni!

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Băiatul lui Dragnea a scăpat de 10.000 de porci înainte de molimă! Guvernul știa că vine pesta, dar populația și ceilalți fermieri au aflat ultimii!

 

Citește mai multe despre Argentina și ucis pe Libertatea.

Comentarii