MENIU CAUTĂ
23 Iul. 2018 13:28

Imagini șocante! Un fotbalist argentinian a fost ucis în plină stradă de un alt fotbalist! Agresorul a mai făcut pușcărie

Distribuie

Un fotbalist argentinian a fost ucis în plină stradă de un alt fotbalist! Agresorul a mai făcut pușcărie. Scene șocante în Argentina, unde doi fotbaliști au fost în centrul unui scandal în plină stradă terminat cu o dramă.

Portarul Facundo Espindola, în vârstă de 25 de ani, crescut la juniorii celor de la River Plate și Lanus, a fost ucis de Nahuel Oviedo, un atacant cu instinct de „killer” la propriu.

Drama  aavut loc ieri dimineață, la ora locală, 6.54, în fața unui pub din cartierul Hurlingham din metropola argentiniană Buenos Aires. 

Un fotbalist argentinian a fost ucis în plină stradă de un alt fotbalist! L-a înjunghiat în torace!

Totul a pornit din motive necunoscute. Două găști s-au luat la harță. Portarul Espindola, trecut pe la Almagro, a fost înjunghiat în torace și a murit pe loc.

Vă avertizăm urmează imagini cu puternic impact emoțional:

Poliția a urmărit o mașină pătată de sânge. Nahuel Alejandro Oviedo, fost atacant în Primera Division, la Huracan, este principalul suspect de crimă.

Nahuel Oviedo, principalul suspect

Nahuel Oviedo, principalul suspect

Nahuel Alejandro Oviedo ajunsese în Liga 3, la Club Atletico San Telmo. El abia revenise în teren după o gravă accidentare!

Oviedo a fost considerat o speranță a fotbalului argentinian, dar problemele cu legea i-au întunecat cariera. În urmă cu doi ani, el a fost prins furând și, mai mult, a lovit un polițist ca să scape.

Pentru aceste fapte, el a fost închis trei luni la închisoarea din Ezeize, unul dintre orașele din zona metropolitană Buenos Aires.


CITEȘTE ȘI: 

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ: Libertatea a intrat în posesia expertizei medico-legale într-un dosar tulburător. Omorâtă de infecții și mințită!

Citește mai multe despre Argentina și Crima pe Libertatea.

Comentarii