MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 11:38

Ferma lui Dragnea jr. trage țeapă după țeapă! Are 75 de bilete la ordin refuzate în valoare de 2,3 milioane de lei în ultimele două luni!

Distribuie

G4Media citează Supervizor.ro, site care confirmă și detaliază azi investigația din Libertatea de ieri, care a arătat cum un judecător din Teleorman a decis executarea silită a firmei de porci Salcia, pentru 1,5 milioane de lei, neplătite unei societăți din Pitești.

Potrivit sursei citate, Societatea Ferma Salcia SA figurează cu 75 de bilete la ordin refuzate la plată, în valoare totală de 2,34 milioane lei, conform Centralei Incidentelor de Plăţi (CIP) din cadrul BNR.

Valentin Dragnea, fiul președintelui Camerei Deputaților, este unul dintre cei care s-a mișcat excelent cât timp guvernul știa, dar cetățenii nu, că va venit epidemia de pestă porcină.

Din 13.000 de porci, ferma lui Dragnea jr. a rămas cu mai puțin de 3.000, ca să nu riște, și a continuat să fabrice produse din carne pe baza porcilor deja tăiați de alții, dar pe care nu i-a plătit!

În același timp, el și-a fondat o nouă firmă, declinată din același nume, care se pregătește să ia locul acesteia plină de datorii.

Citește și:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Justiția s-a prins cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. A redus efectivele de porci, a adus carcase și nu le-a mai plătit!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii