Mergi direct la conținut »
VIDEO / Gabriel Tamaș a fost plasat în arest la domiciliu. Fanii lui Hapoel Haifa au făcut show în fața blocului fotbalistului
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

VIDEO / Gabriel Tamaș a fost plasat în arest la domiciliu. Fanii lui Hapoel Haifa au făcut show în fața blocului fotbalistului

Gabriel Tamaș, 35 de ani, fundașul lui Hapoel Haifa, a fost eliberat din închisoare astăzi, dar își va petrece următoarele zile în arest la domiciliu. Tribunalul din Petah Tikva a mai hotărât să anuleze permisul de conducere al fotbalistului român care a fost reținut de poliția israeliană lunea trecută, după ce l-a surprins șofând sub influența alcoolului cu 205 km/h.

ACTUALIZARE. Fanii lui Hapoel Haifa au făcut show pirotehnic în fața blocului în care locuiește fotbalistul Gabriel Tamaș.

ACTUALIZARE. ”Sunt pregătit să joc și mâine”, a spus fundașul lui Hapoel Haifa, după ce inițial le mulțumise celor care au fost alături de el.

„Nu vreau să vorbesc despre acest caz, vor vorbi avocații mei. Vreau să le mulțumesc pentru sprijin, a fost un caz greu. Au încercat ceva, dar nu le-a mers. Avocații mei vor explica ce s-a întâmplat. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru sprijin, fanilor, soției, gărzilor de la închisoare. Am făcut o greșeală, dar nu cred că trebuia să fiu tras în acest scandal”, a spus inițial Tamaș.

Ședința în care s-a judecat cazul lui Gabriel Tamaș a durat șase ore. La sfârșitul ei, magistrații au dat satisfacție avocaților apărării, care solicitaseră eliberarea clientului lor sub control judiciar, în timp ce procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare.

„Acuzatul nu are permis de conducere valabil în Israel și reprezintă un pericol public pentru ceilalți participanți la trafic. Viteza cu care a fost surprins în trafic era de două ori mai mare decât limita legală, iar concentrația de alcool, de trei ori mai mare. Acuzatul a demonstrat, astfel, dispreț total față de lege”, a fost unul dintre motivele invocate de procurori.

Acuzatorul a mai anunțat în fața instanței că poliția israeliană a intrat cu întârziere în posesia informației potrivit căreia jucătorul a fost implicat într-un caz asemănător și în România.

Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
Recomandări
Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
 

Pe lângă condamnarea la arest la domiciliu și anularea permisului de conducere, lui Gabriel Tamaș i s-a interzis și să părăsească Israelul.

„Mulțumesc tuturor pentru ajutor! Patronului Yoav Katz, familiei, prietenilor și suporterilor mei. Le mulțumesc și gardienilor închisorii, care m-au ajutat să lupt împotriva depresiei cauzate de faptul că eram singur. Am greșit, se mai întâmplă. Mulțumesc tuturor pentru faptul că am ieșit din închisoare!”, a declarat Gabriel Tamaș.

FOTO: one.co.li

Poate te interesează și Patronul lui Hapoel Haifa: „Gabriel Tamaș nu este singurul vinovat pentru ce i s-a întâmplat”


Citește și: VIDEO | Interviu cu părintele Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București: “Tare m-aș bucura ca vizita Papei să ne ajute să fim acel noi înșine care construiește o țară, să n-o mai împrăștiem prin lume!”

Close
Închide
  Close