Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a anunțat că FCSB va avea antrenor nou: ”Mihai Teja va pleca de la Steaua, sută la sută. Şumudică va veni numai dacă îl acceptă suporterii”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali a anunțat că FCSB va avea antrenor nou: ”Mihai Teja va pleca de la Steaua, sută la sută. Şumudică va veni numai dacă îl acceptă suporterii”

Gigi Becali a anunțat că FCSB va avea antrenor nou: ”Mihai Teja va pleca de la Steaua, sută la sută. Şumudică va veni numai dacă îl acceptă suporterii”

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că antrenorul Mihai Teja va pleca de la formaţia bucureşteană la finalul acestei ediţii de campionat, locul său urmând a fi luat de Marius Şumudică, doar în condiţiile în care suporterii ar fi de acord. 

„Mihai Teja va pleca de la Steaua, sută la sută. Dacă nu a luat campionatul, asta e. Dar va fi pe bancă la ultima etapă, sigur că va antrena în ultima etapă”, a declarat Gigi Becali, pentru Agerpres.

Oficialul grupării FCSB se bazează pe relaţia de prietenie pe care o are cu Marius Şumudică, acum antrenor la Al Shabab, în Arabia Saudită, pentru a accepta postul rămas vacant, după despărţirea de Teja.

„Nu m-am decis încă la noul antrenor. Marius Şumudică va veni la Steaua numai dacă îl acceptă suporterii. Atât. Eu nu ştiu ce se va întâmpla, nu pot să am un feeling, că nu ştiu cum gândesc ei. Eu doar atât ştiu, eu o să fac doar pace, atât. La mine nu vor mai fi probleme, scandaluri, eu vreau pace. Vreau pace cu suporterii, ce vor ei, aia fac. Dacă nu vor ei, nu fac. Nu am vorbit cu Marius Şumudică, dar e prietenul meu şi oricând eu îi zic, vine. E prea prieten cu mine”, a afirmat Becali.

Mihai Teja, în vârstă de 40 de ani, a fost numit la conducerea tehnică a echipei FCSB la finalul anului 2018 şi a avut ca obiectiv câştigarea campionatului.

Titlul de campioană a Ligii I a fost cucerit duminică seara de CFR Cluj, după ce a câştigat, 1-0, partida cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului.

În ultima etapă a play-off-ului, FCSB va întâlni pe teren propriu formaţia CFR Cluj.

Gigi Becali a anunțat care sunt cei trei jucători care vor pleca de la FCSB, după ce roș-albaștrii au ratat titlul din Liga 1. Adrian Stoian, Florentin Matei și Raul Rusescu nu vor merge cu echipa în cantonamentul verii.

”Nu mă grăbesc cu transferurile. Dar Adrian Stoian, Florentin Matei și Raul Rusescu nu vor merge cu echipa în cantonament. Ei nu mai pot juca. I-am adus cu mare drag, le-am dat bani dar e de ajuns.

Dacă vor să stea acasă și să primească bani, bine, dar nu cred că e corect. Să-și caute echipe. Pe Rusescu l-am plătit un an degeaba”, a spus Becali, pentru Gazeta Sporturilor.


Citește și: VIDEO / Cum ajungi din cetățean, activist. Bucureștenii au presat autoritățile să facă podul din Herăstrău de sub calea ferată. Acum, caută o soluție pentru podul Constanța

 
 
Close
Close
Închide