ACTUALIZARE 15 mai, ora 11:35 / ”Dică este noul antrenor. Reghecampf va veni azi, e doar de la revedere, nu cer bani pe el, deci nu vine să reziliem contractul sau ceva de genul, doar să ne luăm la revedere”, a declarat Gigi Becali, la palatul din Aleea Alexandru. Ulterior, la locaţie au sosit Valeriu Argăseală şi Laurenţiu Reghecampf.

//////////////////////////////////////////////////////////////////

Gigi Becali a recunoscut azi că va discuta mâine cu Reghecampf încetarea raporturilor contractuale cu FCSB și că a ales deja noul antrenor. Lista de achiziții a anunțat-o de ieri.

„Da, e Dică! M-am întâlnit cu Dică. În mare parte, ne-am înțeles. Meme l-a propus, eu am acceptat. Rezolvă ei cu Meme cine va fi cu licență Pro. Cu Dan Petrescu nu am discutat. Dacă suporterii acceptau, venea Șumudică”, a anunțat Gigi Becali, la Digi Sport.

Nicolae Dică a mai fost ”secund” la Steaua în mandatele lui Gâlcă și Rădoi. Acum, antrenorul care a promovat-o pe SCM Pitești în Liga 2 va fi „supervizat” de un antrenor cu Licență Pro, cum a fost și Rădoi, care-l avea ”șef” pe Țiți Dumitriu.

Gigi Becali a făcut anunțul: ”Nicolae Dică va fi noul antrenor! Reghe se alintă”

”Reghe mi-a zis că mâine vine la mine să vorbim. Mi-a zis că are ofertă de 2,4 milioane de euro și cu bonusuri poate să ajungă la 4 milioane pe sezon și vine la mine să ne sfătuim. Ce să ne sfătuim? Eu cred că el a semnat deja, iar acum doar se alintă”, a mai spus Becali.

Miriuță mi-a dat mesaj ”Ați văzut, am jucat corect!”. I-am dat și eu mesaj înapoi și i-am zis să mă ierte pentru ce am spus după jocul cu Dinamo. Mi-a răspuns că nu e nicio problemă și că mă respectă.

Cei de la federație trebuie să omologheze rezultatele și o vor face după Comitetul Executiv. Comitetul Executiv va vota. N-am așteptat până la Comitetul Executiv. Am luat legătura cu două case mari de avocatura din Elveția.

Una e patronată de o româncă, care predă Dreptul și-n România, și-n Elveția. Știa cazul și ne-a zis că suntem îndreptățiți să cerem ceea ce cerem.

Și cealaltă, la care lucrează un spaniol, ne-a zis că vrea să vadă care e situația. A zis că nu ia cazurile pe care le pierd. Prima dată plătești o consultație și, dacă nu sunt șanse de câștig, el ia procesul.

Miercuri avem întâlnire. Am și facturat deja biletul de avion, 5.000 de euro, numai ca să ne întâlnim, să-și spună un punct de vedere”, a mai spus Becali.

Urmărește-ne pe Google News