Mergi direct la conținut »
Gigi Becali oferă 5 milioane de euro pentru un jucător din Liga 1: ”M-am scăpat!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali oferă 5 milioane de euro pentru un jucător din Liga 1: ”M-am scăpat!”

Gigi Becali oferă 5 milioane de euro pentru un jucător din Liga 1: ”M-am scăpat!”

Gigi Becali, 61 de ani, a inflamat meciul FCSB - CS Universitatea Craiova, care se va disputa duminică, în etapa a 22-a din Liga 1, după ce a anunțat că a făcut o ofertă fabulosă pentru un jucător din lotul formației oltene.

De Ciprian Iana,

Mai precis, Gigi Becali a dezvăluit că a oferit, printr-un intermediar, 5 milioane de euro Craiovei pentru transferul jucătorului Valentin Mihăilă, 20 de ani.

„Am făcut ofertă de 5 milioane pe Mihăilă. Da, da. Printr-un intermediar. Nu mai vreau să comentăm, e înainte de meci. M-am scăpat. Cred că valorează 5 milioane de euro”, a spus Gigi Becali, marţi, la Pro X.

Becali a revenit, declarând: „Tăiaţi aia (n.r. – faptul că oferă 5 milioane de euro), că se supără ăia. Am greşit, m-am scăpat. Îmi pare rău că m-am scăpat”.

În actualul sezon competițional, Valentin Mihăilă a evoluat în 13 meciuri, marcând de patru ori.

Valentin Mihaila in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB / FOTO: Hepta

Cotat de Transfermarkt.de la 800.000 de euro, Mihăilă nu este lăsat să plece de antrenorul Craiovei, Victor Pițurcă, decât în cazul în care CS Universitatea primește o ofertă de nerefuzat, de 50 de milioane de euro, pentru jucător din partea clubului Real Madrid.

Close
Închide
  Close