Mergi direct la conținut »
Gigi Becali pare mai hotărât ca niciodată să vândă Steaua. Cine sunt potenţialii cumpărători
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali pare mai hotărât ca niciodată să vândă Steaua. Cine sunt potenţialii cumpărători

Gigi Becali pare mai hotărât ca niciodată să vândă Steaua. Cine sunt potenţialii cumpărători

Ratarea calificării în grupele Europa League poate însemna finalul epocii Gigi Becali la Steaua.

Patronul a anunțat apocalipsa, după ce campioana României a pierdut acasă, joi seară, scor 0-3, turul cu Rosenborg din play-off. Becali zice că nu mai este dispus să investească în fotbal și că vrea să vândă echipa. 

”Cine vrea, poate să vină să ia Steaua. Eu nu mai sunt dispus să dau un milion de euro pe lună. Nu mai pot să ţin Steaua. Eu o cedez, dar o ia cineva? Dacă o dau, o dau cu o condiţie, să iau eu banii pe jucători. Sunt obligat eu să dau bani la Steaua? Cine credeţi că e idiotul care să dea un milion pe lună? Şi, în al doilea rând, trebuie să fie şi prost să îl dea”, s-a întrebat retoric Gigi Becali, la finalul meciului cu Rosenborg. 

Cataramă și sirianul Imad Kassas, potențiali investitori

Prezența unor potenți oameni de afaceri, mai mult sau mai puțin cunoscuți, în loja lui Gigi Becali indică anumite posibilități. Viorel Cataramă este unul dintre cei despre care se spune că ar fi interesat să investească la Steaua. 

Cataramă, prieten cu Viorel Păunescu, a mai fost implicat financiar la Steaua. În 2002, el a fost inclus în Adunarea Generală a FC Steaua alături de Fatih Taher.

Un alt potențial investitor este sirianul Imad Kassas, care patronează echipa de fotbal Metaloglobus din Liga a 3-a. În 2000 a intrat în posesia fostei fabrici cu acelaşi nume.

Jurnalistă: Ați spus că ați dat meditații la matematică. Cum se calculează aria cercului? Dăncilă a răspuns imediat, dar greșit
Recomandări

Jurnalistă: Ați spus că ați dat meditații la matematică. Cum se calculează aria cercului? Dăncilă a răspuns imediat, dar greșit

Alte negocieri cu miliardari din Golf

Gigi Becali a mai negociat anul trecut, din pușcărie, vânzarea Stelei și cu arabii de la Al Dhafra, din Emiratele Arabe Unite, dar fără nicio finalizare. (DETALII AICI)

În 2013, patronul Grișa Gancev, patronul Litex Loveci, din Bulgaria, actuala echipă a lui Laurențiu Reghecampf, a oferit 15.000.000 de euro pe Steaua, însă Gigi Becali a declinat propunerea.

Cotidianul Libertatea a dezvăluit în 2011 că Gigi Becali a mai avut o tentativă de a vinde Steaua.

Latifundiarul din Pipera a tratat, în secret, și cu irakianul Rahim Karim Rasti (57 de ani). Acesta a fost consul la ambasada irakiană de la Bucureşti (2006-2011) şi este căsătorit cu o româncă. ”Gigi a cerut 65 de milioane de euro, iar irakianul a oferit 30 de milioane de euro. Negocierile au picat”, au afirmat sursele Libertăţii.

Gigi concediază jucători și taie salariile 

”Tade liber, Tahar liber! Vedem ce salarii mai avem, ce putem să facem ca să trăim.Nu vreau 50.000 pe Tade, vreau gratis. Nu e în stare să dea cu capul din doi metri. Apoi Tahar. E prea firav, pentru ce să-i dau banii ăia? Sînt câţiva jucători la care trebuie să renunţăm, apoi micşorăm salarii. Contabilul şef o să ia 5.000, nu 10.000, Argăseală 5.000, nu 10.000. Şi tot aşa”, a spus Gigi Becali.

Close
Închide
  Close