Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a primit o lovitură în preajma sărbătorilor: ”Cum să se ducă acolo? E dinamovist”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali a primit o lovitură în preajma sărbătorilor: ”Cum să se ducă acolo? E dinamovist”

Gigi Becali a primit o lovitură în preajma sărbătorilor: ”Cum să se ducă acolo? E dinamovist”

Gigi Becali a primit o lovitură în preajma sărbătorilor: ”Cum să se ducă acolo? E dinamovist”. FCSB a fost activă pe piața transferurilor, dar numai la capitolul plecări.

Cătălin Golofca, Vlad Achim, Marian Pleașcă, Paul Szecui și Daniel Benzar au fost împrumutați la alte echipe, iar lui William De Amorim i se caută echipă.

Conducerea FCSB dorește să se mai despartă și de Dan Popescu și Rareș Enceanu, jucători pe care-i are sub contract, care până acum n-au dorit întreruperea contractelor, deși li s-a interzis să maai joace și la FCSB II.

La capitolul achiziții, o singură mutare oficială s-a făcut până acum, înregimentarea lui Olimpiu Moruțan, care însă, în primăvară, va juca tot la FC Botoșani.

Gigi Becali a primit o lovitură în preajma sărbătorilor: „E dinamovist de mic!”

FCSB îi vrea pe Raul Rusescu, Cristi Tănase, Alexandru Băluță și Gicu Grozav. Toate aceste nume au fost pronunțate de Gigi Becali. Grozav e o țintă falsă, susține Gabi Torje. 

„Grozav a refuzat CFR Cluj, iar la Steaua nu-l văd niciodată. Este prietenul meu şi am discutat aceste lucruri cu el, cred că la Steaua nu s-ar duce niciodată.

E dinamovist de mic, a crescut cu Dinamo, cum să se ducă la Steaua?”, a spus Gabi Torje la TV Digi Sport.

Cei doi sunt încă legați prin contract de Kardemir Karabukspor, dar turcii sunt aproape de faliment și vor să scae de ei. Gicu Grozav a spus și el răspicat că nu vrea să revină în Liga 1, ci se gândește numai la străinătate.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Noaptea de Revelion a unei prostituate ”de centură”. 90 de lei, un TIR-ist trist și șampanie cu gust de cireșe amare

Close
Închide
  Close